170 ile giderken virago 535 ile cg tarafindan ayar yemek

İnanmayanlar vardı demek istediğimiz bu işte.Ekipmana güvenliğe bakmayın tartıştığımız konu o değil.Adam diyor cg hayatta 170 180 yapmaz.Ben kanıtlıyorum 170 180 yaptığını ya ibre bozuk onun diyor.Sonrada cbr 250 yle falan yapılan yarışları atıyorum. Bu seferde ya tamam o hızları görüyoda durabilecek mi o motor diyor.Sinir ediyolar abi burda tartıştığımız konu güvenliği değilki gerçekten o hızı yapıp yapmadığı.Arkadaşımızında gördüğü gibi gerçekten bu hızları cgler yapabiliyor.

Kimse yapmadigini iddaa etmedi burda dikkat edersen kime neyi kanitlamaya calisiyosunuz anlamiyorum ki

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:42 ----------

Tek mobilet 170 yapıyor.Ustamız Kelle memet, diyaloglar çok komik.:mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=WFljDWi9JIE

Bi kayış koparsa kelle memet ve Yarışçılari öbür tarafta 2 kafa mobilet yaparlar :) :) :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------

1400 kg araba... Beton mixerinin ağırlığı ile bir değil şimdi :D

Ama bahsettigin beton mikserinin de motor hacmi o arabayla bir degil simdi :) :) biz niye simdi bu konulara daldik ki :) :)

Sonra bizde hangi lastigi alsak. hangi ekipmani,kaski alsak die tartisiriz sabaha kadar...

Kimse yapmadigini iddaa etmedi burda dikkat edersen kime neyi kanitlamaya calisiyosunuz anlamiyorum ki

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:42 ----------

Bi kayış koparsa kelle memet ve Yarışçılari öbür tarafta 2 kafa mobilet yaparlar :) :) :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------

Ama bahsettigin beton mikserinin de motor hacmi o arabayla bir degil simdi :) :) biz niye simdi bu konulara daldik ki :) :)

"İnanmayanlar vardı" Cümlenin başı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kayış kopsa derken bu araç kayışla mı bu hıza uaşıyor

200lük setle 170 zor, yapar ama viragolu abiyi geçenin motoru soyunuk değil belli.

Jantlar ya 17-18 ya da 18-19
Şanzuman 6 vites
18-30 dişli
250 üst kapak
250 karbüratör
65,5 silindir
Stronglu krank
OHH egzoz
İnce lastik
Depoya alkol veya tiner
vs
vs.

Bu strong ne demek ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bande görüyorum arada şekil yapmış adam bildiğin emek harcamış motora nerde basıyolar bu adamlar abi? valla gidip çiğdem çitliycem

kayış kopsa derken bu araç kayışla mı bu hıza uaşıyor

Kırmızı dairenin içindeki debriyaj(otomatik),Yeşil dairenin içindeki kasnak arkasında 12 veya 13 dişli var,beyaz olan ise bildiğin v kayış(temsili)

y43VZ7.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------

strok boyunu uzatmak maksat

Aynen öyle,daha uzun perno gömlek takabilmek için ve daha kalın conta seti kullanabilmek için.

150 kt ve caracal 200 de cg motor galiba?
Aslında bunlar kışa doğru ucuza ikinci eli olan ve biraz oynanıp güzelleştirilebilecek makineler sanki. Olaya ciddi yönden baktım, motorsuzluktan alternatif araştırıyorum. Aslında Aralık'a kadar almayacağıma söz verdim eşime, ama insan bakmadanda duramıyor şöyle bütçeyi sarsmayacak bir şey. Ama aralığa kadar sabredersem bir ikinci el gv250 yada gv650 bakmaya başlayabilirim. Hastalık ağalar, hobi falan değil bu. Hobim çok ama hiç biri motosiklet değil. :)
Nereden nereye gelmişim msj da. Çocukluğuma ineceğim birazdan. :)

Son düzenleme:
Anlamadığım bir şeyler var...

Şimdi 160 170 yapıyor bunlar ama güvenli değiller.

Peki atıyorum 110 120 yi stabil yapacak şekilde modifiye edilip güvenliği de arttırılamaz mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar