Merhaba
İlk motorumu babam aldı,çikini satmadan İkinciyi , harçlıklardan ayırdım. Garsonluk,sigota şirketinde sekreterlik,lokma dağıtarak, çalışan bir teyzemin haftalık ütülerini falan yapıp haftalık aldım

İkinciyi öyle aldım :mrgreen: Öğrencilik bitmedi daha ama artık çalışmıyorum. Gereken parayı biriktirdim zamanında.. İki motoru da satar, üzerine biriktirdiğimi koysam güzel bir makina olur ama ne benim tecrübe yeter buna, ne de kaza falan yapsam,çıkacak masrafı karşılayabilirim şu an
Yukarıdaki yorumlardan şuna kısmen katılamıyorum.. Aileden gelen para birikmeze, çünkü Ailenin maddi durumu iyiyse, zaruri ihtiyactan kısıp, maddi destek olması gibi bir durum söz konusu olmaz. Zaten, ailenin maddi durumu kötüyse ve kendi zaruri ihtiyaclarından kısıp, evladına para gönderiyorsa,o evlatta o paradan arttırıp,motor parası yapar ya da yapmaz. Şahsiyetin kendine ait bir davranıştır. Bizi ilgilendirmez.
Velhassıl kelam,motor parası biriktirmekte yetmiyor.Daha sonrası için çıkacak masrafları karşılıyor olabilmek için, aktif bir çalışma hayatı da şart. Bu da öğrenci iken sürekli mümkün değil benim için..
Kazasız belasız