Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Cok yabas kaliyo ama motor oyle kullaninca . neyse yapcak b;se yok olmadi degisiriz motoru :queen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Aslinda bilmiyorum 4-5 arasi degistiryorum.vitesi zaten 2.3 yada 3 4 cok dusuk kaliyo .

Bide bosnvitesten bire takinca catirt diye ses geliyor yolda giderken ikiye takinca catcatr die ses geliyor yolda giderken 2/den 1 e alimca tirtrrrk tak die ses gelio ins elimde kalmaz :)

Yüksek devir = yüksek yakıt.

Ben de genelde şile yolunda ve devirli kullanıyorum, ortalama 4.5 yakıyor. Ortalama 3 bin devir 90 km/h gibi uzun yolda hızı sabitlersen 3 litreye düşüyor. Aynı şekilde şehir içinde Turan Abi'nin dediği gibi çok bağırtmadan vites değiştirirsen yakıt yükselmez.

Vitesten gelen ses normal, ayrıca yolda giderken neden ikiden bire atıyorsun? Durmaya yakın bir hızda isen at yoksa 2 de devam eder her türlü.

Yüksek devir = yüksek yakıt.

Ben de genelde şile yolunda ve devirli kullanıyorum, ortalama 4.5 yakıyor. Ortalama 3 bin devir 90 km/h gibi uzun yolda hızı sabitlersen 3 litreye düşüyor. Aynı şekilde şehir içinde Turan Abi'nin dediği gibi çok bağırtmadan vites değiştirirsen yakıt yükselmez.

Vitesten gelen ses normal, ayrıca yolda giderken neden ikiden bire atıyorsun? Durmaya yakın bir hızda isen at yoksa 2 de devam eder her türlü.

yavaslarken ısıga gelirken falan atıyorum yanı sanzıman dagılcak gibi ses cıkıyor =)

bu arada gezi işi ne oldu nerede toplanacuk ?
ben avrupadayım levent bp demiyelim artık gıcık oluyorum :queen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Tam durunca, ya da durmaya çok yakın bir hızda bire at. Hatta niye bire atıyorsun boşa atsana :)

Ben Anadolu yakasındayım ama çocukları kaynanaya bırakacağımız için avrupadan hareket edeceğim. En doğrusu Anadolu yakasında teme yakın bir yerde toplanmak, ya da doğrudan tem bağlantısında toplanmak. Kim nereden katılıyor demedi ki kimse.

Gerçi barbaros ve turan abi de tepeüstü civarı, razor çekmeköy, mehmet avcılar bildiğim kadarıyla. doğru mu tutturdum?

Tepeüstü tem de köprü altında buluşabiliriz, ya da TEM Mehmetçik Opet, hangisini istersek olur. Nasılsa butik bir gezi olacak biz bize karar veririz.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Tam durunca, ya da durmaya çok yakın bir hızda bire at. Hatta niye bire atıyorsun boşa atsana :)

Ben Anadolu yakasındayım ama çocukları kaynanaya bırakacağımız için avrupadan hareket edeceğim. En doğrusu Anadolu yakasında teme yakın bir yerde toplanmak, ya da doğrudan tem bağlantısında toplanmak. Kim nereden katılıyor demedi ki kimse.

Gerçi barbaros ve turan abi de tepeüstü civarı, razor çekmeköy, mehmet avcılar bildiğim kadarıyla. doğru mu tutturdum?

Tepeüstü tem de köprü altında buluşabiliriz, ya da TEM Mehmetçik Opet, hangisini istersek olur. Nasılsa butik bir gezi olacak biz bize karar veririz.

Son karar çamlıca gişeler 8:30 teker dönsün (buluşma değil)

TRNPKR e katılyorum giselerde bulusalım daha mantıklı teker döner 8:30 da cok gec kalmayalım aksam hava baya soğuyor

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Tamamdır, çamlıca gişeler 8.30 teker döner inşaallah.

Sizin grubun gezilerine katılmayı çok istiyordum. Ama bu hafta için yapılmış başka bir plan vardı. Umarım bir sonraki gezinizde müsait olabilirim. Pazar günü ben de Berceste'de mola vermeyi düşünüyorum. Ben biraz daha erken çıkacağım ama belki karşılaşmak nasip olur. Kazasız belasız sürüşler. Yolunuz açık olsun.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
SOn kez soruyorum, eşli gelen sadece Antilop ve ben miyim?

Abiler tekirdağ tarafında güzel arkadaşlar var uçmak dere var,bilginize.

Ayrıca sezon açıldığı için çok dikkatli olun face den arkadaş yazmış motoru çalınmış Allah Muhafaza böyle haberleri okudukça içime üzüntü çöküyor,muhakkak alarm taktırın kasko yaptırın araç takip alın.

Bu arada dün intercomları denedim gayet güzel ekranı görmesemde cihazın hangi radyo istasyonu çaldığı veya telefon veya intercom yaptığı ekranda yazıyor.Eşlemesi çok kolay.Ekranda icom intercom falan yazıyor.
140 km hızlara kadar kullandım gayet başarılı.
Tam fiyat performans ürünü.Biz öyle bir zamanda sipariş verdik tam sezona yetişti.

Ben 4 tane sipariş verdim arkadaşlara da aldık
Tanesi 115TL ye gelmiş oldu.

Aynı intercomdan bende almayı düşünüyorum hangi satıcıdan aldınız acaba?

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Abant ta semaverde çay lar benden alaçam takımları saracam barbarosun sırtına orda Semaver siz olmaz . çay hayattır :)

4 tanesini de kullanıyormusunuz :D Yok eğer kullanmıyorsanız 2 sine talibim :D

Yok Maalesef hepsi gitti bile

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------

Beyler şimdi pazar günü çamlıca gişelerden çıkacaz da nereye gidecez?Artı pazar günü hava biraz serinliyot bilginiz olsun

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Yok Maalesef hepsi gitti bile

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------

Beyler şimdi pazar günü çamlıca gişelerden çıkacaz da nereye gidecez?Artı pazar günü hava biraz serinliyot bilginiz olsun

Önce gunaydiiiiiin. 8:30 teker dönecek berceste kahvaltı sonra bolu Abant gölü orda çay ve yemek sonra dönüş nasipse

20 derece civari bolu ve Sakarya hava güzel yâni . Yoksa barbarosu açlık grevine mi baslatacan vazgeçip

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar