Cok yabas kaliyo ama motor oyle kullaninca . neyse yapcak b;se yok olmadi degisiriz motoru :queen:
Aslinda bilmiyorum 4-5 arasi degistiryorum.vitesi zaten 2.3 yada 3 4 cok dusuk kaliyo .
Bide bosnvitesten bire takinca catirt diye ses geliyor yolda giderken ikiye takinca catcatr die ses geliyor yolda giderken 2/den 1 e alimca tirtrrrk tak die ses gelio ins elimde kalmaz![]()
Yüksek devir = yüksek yakıt.
Ben de genelde şile yolunda ve devirli kullanıyorum, ortalama 4.5 yakıyor. Ortalama 3 bin devir 90 km/h gibi uzun yolda hızı sabitlersen 3 litreye düşüyor. Aynı şekilde şehir içinde Turan Abi'nin dediği gibi çok bağırtmadan vites değiştirirsen yakıt yükselmez.
Vitesten gelen ses normal, ayrıca yolda giderken neden ikiden bire atıyorsun? Durmaya yakın bir hızda isen at yoksa 2 de devam eder her türlü.
Tam durunca, ya da durmaya çok yakın bir hızda bire at. Hatta niye bire atıyorsun boşa atsana
Ben Anadolu yakasındayım ama çocukları kaynanaya bırakacağımız için avrupadan hareket edeceğim. En doğrusu Anadolu yakasında teme yakın bir yerde toplanmak, ya da doğrudan tem bağlantısında toplanmak. Kim nereden katılıyor demedi ki kimse.
Gerçi barbaros ve turan abi de tepeüstü civarı, razor çekmeköy, mehmet avcılar bildiğim kadarıyla. doğru mu tutturdum?
Tepeüstü tem de köprü altında buluşabiliriz, ya da TEM Mehmetçik Opet, hangisini istersek olur. Nasılsa butik bir gezi olacak biz bize karar veririz.
SOn kez soruyorum, eşli gelen sadece Antilop ve ben miyim?
Abiler tekirdağ tarafında güzel arkadaşlar var uçmak dere var,bilginize.
Ayrıca sezon açıldığı için çok dikkatli olun face den arkadaş yazmış motoru çalınmış Allah Muhafaza böyle haberleri okudukça içime üzüntü çöküyor,muhakkak alarm taktırın kasko yaptırın araç takip alın.
Bu arada dün intercomları denedim gayet güzel ekranı görmesemde cihazın hangi radyo istasyonu çaldığı veya telefon veya intercom yaptığı ekranda yazıyor.Eşlemesi çok kolay.Ekranda icom intercom falan yazıyor.
140 km hızlara kadar kullandım gayet başarılı.
Tam fiyat performans ürünü.Biz öyle bir zamanda sipariş verdik tam sezona yetişti.
Ben 4 tane sipariş verdim arkadaşlara da aldık
Tanesi 115TL ye gelmiş oldu.
Aynı intercomdan bende almayı düşünüyorum hangi satıcıdan aldınız acaba?
Ali expresten aldım
http://s.aliexpress.com/vqEnm6VB
Arkadaş dl1000 için aldı rüzgar reflektöründne çok işe yarıyor diyor.
suzikiye olur ama bizimkilere olmuyor kısa geliyor
4 tanesini de kullanıyormusunuzYok eğer kullanmıyorsanız 2 sine talibim
![]()
Yok Maalesef hepsi gitti bile
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------
Beyler şimdi pazar günü çamlıca gişelerden çıkacaz da nereye gidecez?Artı pazar günü hava biraz serinliyot bilginiz olsun