Simdi gidip ugrasicam ama napcam bilmiyorum igne valfi nedir nerde olur
Arka amortisör yayı üzerinde boya kalkmış o biçim pas var valla bende anlamadım allahtan yedeği ucuzSaseye filan bas sprey boyayı geç
Ama amortisorde pas olayını anlamadım
Karburatorun altındaki tahliyeden biraz benzin akit yakıttan pislik gelmiş olabilirTabiki tanisalim evet cayiroglundan aldim ankarasayim motocentere goturdum abi 400 km kadar idare et dedi dedim nasil ediyim stop ediyor bu makina boyle deyince sogudum sincandaki servis de bakmazmi ?
Uğur yapmıyoruğur bence derin dondurucu üretmeye devam etsin
vd40 ile temizlerim, motor yağı ile gres yağını karıştırıp fırça ile zincire sürerim. Yada direk yağı sürerim(10/40 vs. tipi)
Motor yağı 10/40 ideal, 5,30 mu 10,30 mu ne kullandım aşırı titreşim yaptı, şimdi 10,50 aldım deniyicem bakalım.
buji NGK DPR8EA9
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------
şasinin altına boru kaynattırılır, harici ayaklık yaptırılabilir(örn.CRF250L) tabi sökülüp takılabilen bişey olur.
Arkadaşlar benim motorda soğukken hiç gaz vermeden sadece kontak düğmesine basınca çalışıyo ama ısındıktan sonra kontağa basıp gaz vermeden çalışmıyo nedenini anlamadım motordan hiç anlamam bide benim motor 2.el bi hayli bakımsız sizce neden olabilir?
Bir diğer sorunum ise trafikte ışıklarda kalkış esnasında birkaç sefer stop etti.Debriyajı kaçırdığımı sanmıyorum ama ayarında bi sıkıntı olabilir mi
hava filtresi temizse.ya karburator hava ayarindan ya da sibop ayarindan kaynakli .ikisini de ayarlatirsan gececektir
iki problem içinde aynı şeyi söyleyebilirmiyiz?Arkadaşlar benim motorda soğukken hiç gaz vermeden sadece kontak düğmesine basınca çalışıyo ama ısındıktan sonra kontağa basıp gaz vermeden çalışmıyo nedenini anlamadım motordan hiç anlamam bide benim motor 2.el bi hayli bakımsız sizce neden olabilir?
Bir diğer sorunum ise trafikte ışıklarda kalkış esnasında birkaç sefer stop etti.Debriyajı kaçırdığımı sanmıyorum ama ayarında bi sıkıntı olabilir mi
hava filtresi temizse.ya karburator hava ayarindan ya da sibop ayarindan kaynakli .ikisini de ayarlatirsan gececektir