[Konya - MT]

Anlaşılan Konya MT gruptan çok münferit takılıyor.
Antalya tarafına gelirseniz haber edin dağ başında, su kıyısında kahvaltı benden.
Yaz günü olursa suya girme şansımızda olur..
Dağ, taş, dere, tepe gün boyu gezeriz..

ZAzbJLc.jpg

z8U71uu.jpg

Anlaşılan Konya MT gruptan çok münferit takılıyor.
Antalya tarafına gelirseniz haber edin dağ başında, su kıyısında kahvaltı benden.
Yaz günü olursa suya girme şansımızda olur..
Dağ, taş, dere, tepe gün boyu gezeriz..

http://i.imgur.com/ZAzbJLc.jpg
http://i.imgur.com/z8U71uu.jpg

MeTe7miz yokki şöyle markete gider gibi Antalyaya gidelim düşük cclerde sürünüyoz :p

İs güç olmayacak para akacak yüksek cc olacak off o zaman ne çılgınlıklar yaparım :)

Dear ZümeR ;

Bu nazik davetiniz için teşekkürler,olurda birgün gelirsek kesinlikle değerlendireceğimden şüpheniz olmasın :) Teker üstünde görüşmek dileğiyle...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------

Anladım :) zaman sıkıntınız var...

herkese selamlar. ustatlar takipcinizim .bende katilmak isterim araniza malum 125 cc .aksam veya haftasonu organizasyon varsa tanismak isterim.

herkese selamlar. ustatlar takipcinizim .bende katilmak isterim araniza malum 125 cc .aksam veya haftasonu organizasyon varsa tanismak isterim.

bu akşam gelebilirsin numaram 05534536124 saat sekiz real civarında...

davetin için teşekkür zümer antalya tarafı na ancak manavgat motofest olduğunda gelebilirim bi aksilik olmazsa o zamana görüşürüz inşaallah...

Bu arada hakkı, akşam geleceklerin durumuna bakarak real değilde merkeze yakın bir yerde tercih edilebilir...

Merhaba motosero, görüşürüz inşallah...

murat benim için merkeze yakın olması daha iyi olur aslında ama ben geleceklerin çoğunluğu real taraflarında olduğu için öyle düşünmüştüm farklı bi adres de olabilir...

murat bu gidişle gene baş başa kalacağız herhalde yer farketmez biz birbirimizi buluruz..:)))
bu arada benim eldivenden ses yokmu?
motosero gelirsen beni ara öyle haberleşelim forumdan haberleşmek zor oluyor 05534536124...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar; yaza yaklaştıkça buralarda hareketlenmeye başlamış :) ama ben bendeki bu şanssızlıkla bir süre daha motosiklete binemeyeceğim. Kış boyunca havaların düzelmesini bekledim bitti derken kıldan sorunlar yüzünden bir kaç aydaha bekleyeceğiz bakalım :)

Herkese merhaba Konya'da ikinci el pazarı varmış pazar günü arkadaş götürücek temiz 2004-2008 ybr bulabilirmiyiz ?

merhaba arkadaşlar; yaza yaklaştıkça buralarda hareketlenmeye başlamış :) ama ben bendeki bu şanssızlıkla bir süre daha motosiklete binemeyeceğim. Kış boyunca havaların düzelmesini bekledim bitti derken kıldan sorunlar yüzünden bir kaç aydaha bekleyeceğiz bakalım :)

Geçmiş olsun ibrahim,bu süreç neden bu kadar uzun ki...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------

Herkese merhaba Konya'da ikinci el pazarı varmış pazar günü arkadaş götürücek temiz 2004-2008 ybr bulabilirmiyiz ?

Hiçbir fikrim yok hocam...Hiç gitmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar