Hocam filtreyi bugün taktım, zor oturuyor yerine ama "sealing grease" ile muhtemeln hiç hava kaçırmaz. Bildiğiniz üzere egzoz ve Fuel mo olarak satılan, egzoz ve filtreden sonra hava yakıt karışımının fakitleşmemesine yarayan zımbırtı vardı.
Her neyse filtreyi takıp marşa bastım ve ilk farkettiğim egzoz sesinin toklaştığıydı. Genel olatak motorun daha iyi gittiğini söylemem yanlış olmaz fakat motoru kısa bis süre kullanan birisi fahi işk 3 vitesteki farkı hissedebilir.
Fabrika çıkışı motosiklette gaz tepkisi muhtemelen daha iyi olur fakat uzun vadede ne olur bilemiyorum. İmkanınız varsa bir power Commander, o2 eleminator ve egzoz - filtreyi beraber alırsanız motosikletin tepkilerine şaşırabilirsiniz
k&n i taktığım her motorumda egzozdaki tokluğu bende hissettim çünkü k&n stok hava filtresinden daha farklı ipekten yapılıyor ve bu sayede hava alışı çok daha sağlıklı oluyor.ben bu 10.000 bakımında filtreyi değiştirmedim çünkü 7.000 de değişmişti onu güzelce temizledim hava ile. onda bile çok hafif değişiklik oldu.
ayrıca aklında olsun k&n 20 bın km de falan temizlik yapabilirsiniz diyor filtre için ben onu 5.000 de yapıyordum pislik kalmadığı için hep verimli oluyor. eğer ilk defa k&n kullanıyorsan temizleme şekline , yağını sıkma yönüne ve çok iyi kuruduğuna emin ol yoksa baya su ve yağ atıyor içeride.
tenerede stok daha iyi falan dedikleri için takmamıştım. incelemen için teşekkürler valla aliyim diye düşünmeye başladım şuan
ayrıca evet power commander ve o2 eleminatör tek başlarına bile değiştirebilir olayı üstünede egzoz gelirse çok daha hoş olur performansı ama o kadarda oynaşmak istemiyorum açıkcası. birde zaten tenerenin kendi egzozu bence çok başarılı sesi falan gayet yerinde üzerine takıcağım akrapoviç falan başımı ağrıtır uzun yolda susturucu falanda çekemem onu
Son düzenleme: