Isıtıcı ayak tabanlık aldım. Gerbing 12V . Şiddetle Tavsiye olunur

Ne termal çorap ne goretex bot, boşuna para bayılmışım. Isı kaynağı olmadı sürece o ayak üşür arkadaşlar. Ayaklar üşüdümü istediğin kadar kalın giyin illaki ısı kaybedersin. Aldığım ürün bu. thewarmingstore.com dan aldım, kablo ile ayaktabanına inen tabanlıklar. En güzel tarafı sadece parmak ucu değil topuklara kadar full resistans döşemişler. Direk aküye bağlı oldugu için pille uğraşmıyorsunuz. Bu soğuk havada daha dün İzmir İstanbul yaptım, ayaklarım sıcacık olduğu için keyifle geldim hatta yaktı bile ayaklarımı, arasıra kapattım. Chibodan alıp iade ettiğim tabanlıklar falan kıyas bile edilemez.. Kalın sağlıklıca.. fiyatı 90 dolar.
http://www.thewarmingstore.com/12vheatedinsolesandsocks.html
GoJWgb.jpg

gZGpzR.jpg

927A83.jpg

qPDp1D.jpg

Super Moderator
Hocam hiç bir şey anlamadım. Bu tabanlıkları ayakkabının / botun içerisine mi yerleştiriyorsun? Eğer öyle ise aküye nasıl bağlanıyor ? Yani bir kablo bağlantısı var ise ayaklarınız kabloya bağlı mı kalıyor bir şekilde ? Kafam karıştı?

Nası aküye la? Bildiğin akü? Ayak bileklerine cırt ile takılan powerbox falan değil yani? Aküye bağlamak nedir abi olurmu öyle şey allaaasen

Ihtiyac ise alinir 3 e 5 e bakilmaz, butcesi varmis ki almis, hayirli olsun.. Elcik isitma dan bahsedeyim bende verilen her kurusa deger.. mutlulugun diger adi sen ne diyorsun...

hayret aynısı on dolara var diyen olmamış yanlış mı anladım motorla bu mevsimde izmir İstanbul yaptın :silent: öyleyse saygıyla eğiliyorum :cat::rendeer:

hayret aynısı on dolara var diyen olmamış yanlış mı anladım motorla bu mevsimde izmir İstanbul yaptın :silent: öyleyse saygıyla eğiliyorum :cat::rendeer:

Abi seni mi kıralım? Yokluk mu hissettirelim sana bu yaşından sonra? Ahanda diyorum

Aynısı on dolara var.

Ulan arkadaş yine günü kurtardım şrefsizim :D

ömrün troll be halbuki kaç gündür forumun herkese yardımcı olan abisi modundaydın

Yoh yaaauuuw siz yanlış görmüşsünüz sayın abim. Benden olmaz öyle bişi :)

Sıkılıyorum arkadaş benide anlayın :) siz olmazsanız ben kime sarqcam hı? Hııı?
Kafayı mı yiyem bu gurbet ellerde. Anca karılarla kızlarla taş taş mı oynayayım?
Ne olsun istiyorsunuz :)

Fotolara gore akuden gelen kablolara jak fisle baglantilari var ancak uzun yolda kullanilirda sehir icinde dur kalk da in binde fis sok tak kullanisli olmaz ben isvircreden getirmistim kucuk pilleri mevcut corap kenarina takiyorsun tabanliklara bagli isitiyor cok kullanisli rahat cifti 200 tl batarya 2 adet,altlik 2 adet,sarj aleti toplam fiati. Birtanede fazla var istiyen olursa ozel mesaj yazabilir.

90 dolarlık çakmak gazı alır yakarım daha çok ısıtır.

Ghost Rider mod on ::xrock::::xrock::

Uzun yol için gayet geçerli bir ürün pantolon içinden de kablosunu belden çıkartırsın ordan çakmaklığa bağlarsın bu kadar basit bence. Elcik ısıtma ile ilgili olarak söyleyeceklerim var, elcik ısıtmalar rüzgarlık olmadan bi işe yaramıyor bilginiz olsun. Bi rüzgarlık elcik ısıtma bi de tabanlıkla kutuplara giderim.

Ayaklar kabloyla motorun biyerine bağlı olmalı. O motordan hiç inmeyeyim mi ?

Verimli olsa da hiç pratik durmuyor.

Bataryalı olsa daha pratik olurmuş.

--bıyıklı esnaf mode on--

Ne gerek var birader orana burana kablo sokuşturmaya. Al bi cep sobası tamam işte.

--bıyıklı esnaf mode off--

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar