Sende var mı abi? Kaç para?
Sirkeci tarafında 40-50 kuruşa satılıyor. 3-4 saat sıcak tutar. İşe yarıyor bir ara kullanmıştım.
Sende var mı abi? Kaç para?
Hocam hiç bir şey anlamadım. Bu tabanlıkları ayakkabının / botun içerisine mi yerleştiriyorsun? Eğer öyle ise aküye nasıl bağlanıyor ? Yani bir kablo bağlantısı var ise ayaklarınız kabloya bağlı mı kalıyor bir şekilde ? Kafam karıştı?
Ayaklar kabloyla motorun biyerine bağlı olmalı. O motordan hiç inmeyeyim mi ?
Verimli olsa da hiç pratik durmuyor.
Bataryalı olsa daha pratik olurmuş.
Ben aliexpressten bir kaç gün önce 2 tane sipariş ettim , kalem pille çalışıyor gelsin deneyeceğim
Tabanlar ayakkabının içine koyuluyor. kablo pantolondan kemere kadar geliyor. aküden alınan kablo hattıda kabloyla beldeki anahtara takılıyor. böylece motordan inerken ayakkabı felan çıkartman sadece fişleri çıkartarak inip işimizi hallediyoruz bence. Sistem büyük ihtimal böyle çalışıyor ve aslında o kadar da kötü değil gibi duruyor![]()
Bunu sele altına komple yapan vardı diye hatırlıyorum, neden olmasın?Elcik ısıtma rezistansını ayak tabanına koysak aynı işi yaparmı acep ? Ayakcık ısıtma :mrgreen:
http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1EgJO...ti-harley-suzuki-yamaha-honda.jpg_640x640.jpg