Arkadşlar geçen bi kaza yaptım ve arka fren pedalım ortadan kırıldı kaynak yapmak istemiyorum motoru kullanamıyorum fren olmadığı için.
İnternten sipariş etmem gerekiyor ama bulamadım bi türlü var mı bildiğiniz bi yer ?
Arkadşlar geçen bi kaza yaptım ve arka fren pedalım ortadan kırıldı kaynak yapmak istemiyorum motoru kullanamıyorum fren olmadığı için.
İnternten sipariş etmem gerekiyor ama bulamadım bi türlü var mı bildiğiniz bi yer ?
Arkadaslar,
20.12.2015 tarihinde yani yarin(pazar gunu) caddebostan beltur da Ktm Duke Turkey olarak yilin son bulusmasini yapiyoruz.Facebook grubumuzdan etkinlik olusturduk ancak facebook kullanmayanlar icin birde buradan haber vermek istedim.Keyifli bir haftasonu dilerim.
Bileydim gelirdim ya...
Bu hafta çok yoğundum foruma falan hiç bakamadım![]()
https://www.facebook.com/groups/ktmduketurkey/533448160148314/?notif_t=group_activityBu facebook grubunu bulamıyorum gizli grup mu acaba , 47 kişinin beğendiği bir sayfa var orda da paylaşım yapılmamış pek
Günaydın herkese daha önceden konuşulmuş ama bu sayfada bulamadım. Dün motorumu yıkadım tazyikli suyu çok uzaktan tuttum. Diagnoz ikaz lambası yanıyor sabaha söner dedim sönmedi. Aklıma egzoza su kaçması geliyor tıkamayı unuttum olabilir mi?
Yok, benim eski duketede öyle oluyordu, aküden kutup başını sökün bidaha takın düzelir.
Selam Berk,
Facebook kullaniyorsan eger Ktm Duke Turkey hesabina(friend olan degil page olan 1300 kusur kisilik close group) katilirsan oradan takip edebilirsin.Ayrica duke ile ilgili cok farkli bilgiler edinebilirsin.Bir sonraki bulusmada tanisma imkanimiz olur umarim.![]()
Evet tahmin ettiğim gibi gizli grup sanırım sayfayı görüntüleme yetkiniz yok deniyor
Evet tahmin ettiğim gibi gizli grup sanırım sayfayı görüntüleme yetkiniz yok deniyor
çok biliyon sen :queen::queen:
Yan çantalarınla sana mutluluklar dilerim beybi asdads![]()
arkadaşlar ön frene bastığımda stop lambalarım yanmıyor. Neden olabileceği hakkında fikri olan yada daha önce başına gelen var mı acaba ? arka fren kullandığımda sorunsuz çalışıyor.