Arkadaşlar grenaj için tavsiye verebilir misiniz Anket..

Hangi Renk

• Mavi

Oy: 13 33.3%
  • Kırmızı Siyah

Oy: 7 17.9%
  • Siyah Kırmızı

Oy: 11 28.2%
  • Sarı Siyah

Oy: 4 10.3%
  • Siyah Sarı

Oy: 4 10.3%

• Kullanılan toplam oy
    39
Arkadaşlar yurtdışından grenaj getireceğim renk konusunda karar veremedim yardımda bulunabilirseniz sevinirim

mavi
erfz4n.jpg

kırmızı siyah
dm2mq0.jpg

siyah kırmızı
2r3bf3c.jpg

sarı siyah
2whlgt4.jpg

siyah sarı
5u3xf.jpg

Yanlış anlamayın ama araç sizin kullanacak olan sizsiniz.
Renkler ve zevkler farklıdır.
Bir malzeme getirteceksiniz yurtdışından külfetli bir malzeme ve kararı başkası verecek..
600cc VS 1000cc gibi bir soru olsa tutulacak bir yeri vardır. Tecrübesi olanlar yazar çizer.
Fakat bu olay tamamen kişisel ve keyfi bir durum.

Çok gereksiz olmuş.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
1. Siyah-Kırmızı
2. Mavi
Derdim ben. Ama hepsi güzel

COQ

Motosiklet Eğitmeni
954'ün orijinal mavisi çok güzel duruyor. Resimdeki gibi değil. Ben kırmızısını almıştım ama etrafta maviyi gördükçe ulem ne güzel duruyor diye hep iç çekmişimdir.
Tabi bu neredeyse 15 yıl önceydi.
Kısaca bulabilirsen o maviyi al. Bambaşka duruyor.

954'ün orijinal mavisi çok güzel duruyor. Resimdeki gibi değil. Ben kırmızısını almıştım ama etrafta maviyi gördükçe ulem ne güzel duruyor diye hep iç çekmişimdir.
Tabi bu neredeyse 15 yıl önceydi.
Kısaca bulabilirsen o maviyi al. Bambaşka duruyor.

demek orijinal renkmiş :rendeer: ondan kanım ısınmış bu rengi sonradan çıkan 1000 rr da kullandılar

Yanlış anlamayın ama araç sizin kullanacak olan sizsiniz.
Renkler ve zevkler farklıdır.
Bir malzeme getirteceksiniz yurtdışından külfetli bir malzeme ve kararı başkası verecek..
600cc VS 1000cc gibi bir soru olsa tutulacak bir yeri vardır. Tecrübesi olanlar yazar çizer.
Fakat bu olay tamamen kişisel ve keyfi bir durum.

Çok gereksiz olmuş.

Aslında arada kaldığım renkler var karar veremediğim bunun için açtım dışardan alici gözüyle nasıl durur diye ;)

Bana nedense tüm renkleri şahane geldi. Benmi zevksizim yoksa her renk çok mu yakışmış bu motora anlayamadım :)

Hepsi birbirinden güzel olduğundan tercih yapmanıza yardımcı olamayacağım, kusura bakmayın.

Mavi rengi hep sempatik geliyor bana (içimdeki suzuki sevgisinden olsa gerek)

Bana nedense tüm renkleri şahane geldi. Benmi zevksizim yoksa her renk çok mu yakışmış bu motora anlayamadım :)

Hepsi birbirinden güzel olduğundan tercih yapmanıza yardımcı olamayacağım, kusura bakmayın.

Çok yardımcı oldun valla :) :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

Mavi rengi hep sempatik geliyor bana (içimdeki suzuki sevgisinden olsa gerek)

Aslında mavi aklımda yokt hiç ama onu da ekleyeyim dedim,acık ara önde :)

Altı siyah üstü kırmızı olan güzel. Aslında bu motor düz renklerle daha seksi ama hondanın eski modelleri çarşamba pazarı.

Ben oyumu kırmızı-siyahtan yana kullanıyorum.

Ama biz endurocuyuz çirkin seviyoruz , sen en iyisi ss kullanan arkadaşları dinle .:mrgreen:

apaçilik var heralde sarı hoşuma gitti benim. 2000-2003 arası 600f lerin de sarısının hastasıyım... Yok, hastası değilim de iyi işte :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar