Cevabın için teşekkürler. Genel olarak Asfalt ta kullanacağım için. Hem asfalt hem araxi için uygun olan lastikler varmıdır ? Bu konuda çok acemiyim. Yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar
Cevabın için teşekkürler. Genel olarak Asfalt ta kullanacağım için. Hem asfalt hem araxi için uygun olan lastikler varmıdır ? Bu konuda çok acemiyim. Yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar Motorumu satıp klx veya crf almayi düşünüyorum. Genelde uzun yol yapmayı seven biriyim. Hornet 600 kullanıyorum 2 senedir 20k kmdir. Ve artık araziye ve ormana girmek istememden dolayi küçük kros kullanmak istiyorum. Yanlız uzun yolculuklarda zorlanmadan 120 ile gidermi bu makinalar ? Ve bir depo ile kaç km yol yapıyorsunuz ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Bu arada hornetimi en az benim motorum kadar temiz bir klx ile takas edebilirim.
Peki ne onerirsininz hem asfalt hem araxi için ?
Motorumu ilana koydum. ilgilen olursa fiyatta yardimci olmaya çalışırım. Ilan no 234223591
İlan numarası yanlış diyor. Hornet duruyorsa bende 2015 model 5 bin km de acerbis elcikli klx 250 var takas dusunurum. 05414733950Peki ne onerirsininz hem asfalt hem araxi için ?
Motorumu ilana koydum. ilgilen olursa fiyatta yardimci olmaya çalışırım. Ilan no 234223591
Beyaz duke 200 2014 abs ile takas düşünen olursa istanbuldan bi görüşelim![]()
İlan numarası varmı ? Ayrıca arkadaşlar cross sadece dağ için lastik bakıyorum mitas c 18 ve e 09 nasıl sizce büyük lastik takarsam ne olur ?
Klx e c18 mitas takim taksam gideri olurmu dağda ve daha iyi önerisi olan varmı ?
Mitas extreme 120 90 18 de aklımda siz olsabiz hangisini tercih edersiniz ?
Klx 250 fiyatında indirim mi oldu ? 4700 Eur, daha önce daha mı pahalıydı sıfır fiyatı ?
4900 euroydu...
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/159006-son-zamlardan-sonra-fiyati-dusen-motorlar.html