- Motosikleti
- SuZan
Yararlı paylaşım abi. Elinde kitapçık bulunmayanlar için güzel alternatif. :rendeer:
Yağmurlar geliyor dostlar. Nerelerdesiniz. Nasılsınız. İyimisiniz.
Tembel modundaydım. Rota oluşturamadım, elektrik kesildi, evde çay bitti vs![]()
Merhaba arkadaşlar,
Dayanamayıp, Ankara'daki satılık tek KLX250 yi aldım. 2009 model 8400 KM temiz bir makina gibi. Şimdilik önemli bir problemim yok. Tabi bu çanta demiri tur camı için bir kaç çalıma yürütüyoruz CRF ci bir arkadaşla. Bunun yanı sıra yeni farkettiğimiz bir eksik oldu. Koltuğu şasiye tutturan vidalardan birisi düşmüş. Koltuğun arkadasındaki vidalardan birisi. Ben bauhaus tan bütün vidaları inceledim, aynısı yok ama diş derinliği vs aynı olan bir tane buldum. Benzer uzunlukta ama bir şekilde olmadı sorun deliktemi diye önden başka bir vida söktüm orjinal, o girer gibi oldu, cevirirken ortasından kırıldı. Vidanın alt kısmı delikte kaldı. Bir şekilde pense vs ile çıkabilecek gibi ancak bu vidanın aynısından nasıl bulabilirim. Tipi vs tam olarak bilen temin edebilen var mı?
Başka sorularım var aslında KLX ile ilgili, ancak biraz daha inceledikten sonra paylaşacağım.
Herkese kolay gelsin...
videoyu izledim abi. süpersiniz.
Bu arada lastikleri değiştirmek istiyorum artık. Sürekli istanbul-tekirdağ gidip geliyorum Sava marka lastik kullanan varmı ? Memnunmusunuz ? Önerirmisiniz ?
Ayrıca sürekli otobandan +100-250 km 'lerde kullandığım için takamıyacağım FMF Factory load 4.1 egzozu ve ara boğazı (lamba sensor baglantı yeri mevcut) Satmak durumundayım. Henüz ilan falan açmadım. İlgilenen arkadaş olursa yardımcı olurum. Çiziksiz darbesiz kaynaksız Fabrika etiketleri üzerinde. İlgilenen olursa fotoraflarını yüklerim. Daha önce açık egzozlu Chooper ile bir kez uzun yol yapmış ve çekilmez olduğunu anlamıştım. Şuanda da sürekli istanbula gidip geldiğimden takmadım takamadım.
Merhaba arkadaşlar Motorumu satıp klx veya crf almayi düşünüyorum. Genelde uzun yol yapmayı seven biriyim. Hornet 600 kullanıyorum 2 senedir 20k kmdir. Ve artık araziye ve ormana girmek istememden dolayi küçük kros kullanmak istiyorum. Yanlız uzun yolculuklarda zorlanmadan 120 ile gidermi bu makinalar ? Ve bir depo ile kaç km yol yapıyorsunuz ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Bu arada hornetimi en az benim motorum kadar temiz bir klx ile takas edebilirim.