Arkadaşlar corlu yada burgazda motosiklet ustası arıyorum yardımcı olur musunuz? Cbf 150 bakımı için.
evet yaptığınız ayıp. daha önce aynı bölgede başıma söyle bir olay geldi.
öndeki aracı ablam kullanıyor yanında annem yan komşu abla ve kızı.
arkadaki aracı ben kullanıyorum yanımda komşunun oğlu. 2 tane denyo takibe başladı ablamın aracını aramıza girip. olayın sonunu anlatmama gerek yok heralde ?
sizinde eşiniz kızınız motosiklet yada araç kullanabilir bu gayet doğal birşey bu onlarında hakkı. düşünün ki görülmeye pek alışık bir durum değil diye sizin kızınızı eşinizi takip ediyorlar ve fark ediyorsunuz.. siz ne yapardınız ???
Kişi karşısında ki kendi gibi bilir (iyi kişi karşısındakini de iyi olarak bilir kötü kötü olarak ) Ben kendimi kandırmıyorum ama senide çok çok iyi anlıyorum (biz erkeğiz derken , ) sen karşındaki kendin gibi düşündün haklısın..
Mevlanayı da bil Şemsi de bil biraz bir şeyler öğren kişiliği kendini yetiştir, Hatta yunusu da öğren , ilim ilim bilmektir , ilim kendini bilmektir , sen kendini bilmez isen ....
Ne demişler etme cahil cuheda ile muhabbet bıktırır, alma cam kırıgı ile taharet yırtırır eder isen çoluk çocuk ile muhabbet olur işin çikilota gofret...
Hata bende karşıma seni almış cevap yetiştiriyorum tabi ki bıktırırsın...
Dün saat arabam ile castrodan çerkeze geliyordum, saat 17:00 civarı kapaklıdaki organize emlağa giren kavşaktan bir Copper geçti , ilginç olan copper üzerinde iki tane bir birinden güzel bayan, kasksızdılarr::farao: tabi insan 10 yıldır buralarda çalışıp böyle bir manzara görünce şaşırıyor, ee haliyle bu arkadaşlar nereye gidiyor diye peşlerinden bende gittim, Ayıp olmasın diye lokasyon vermeyeceğim ama şöyle söyleyim galiba çerkezde oturuyorlar...
Yaptıgımdan çok utandım ama bir daha görsem bir daha peşlerinden giderdim)
Umarım bu formda değillerdir.
Bi gün senin karşına çıkar iki kanı bozuk dersin ben çok iyiyim bunlarda iyidir. Çizerler kestaneni afilli şekilde sonra hastane okursun Şemsi Mevlanayı sorun ne hatam ne diyeBiliyoruz Şemsi de Yunusu da evellah raat ol sen. Sen önce Yunustaki Şemsteki ahlakın milyonda birini benim motorcu kadın kardeşlerime göster Hırto
Ondan sonra burda ahlak dersi introsu ver gülüm benim. İki motorcu kız gördüm tebrik ederim motora biniyorsunuz ne güzel be yaptığınız iş burdan mısınız diye konu açacağına ettiğin b*ku anlatıyorsun. Bide sıçtığım bok temiz diyorsun. Bok boktur, kokar arkadaş! Üstüne üstlük kalkmış adamlığı öğretene ADAMA adamlık taslıyorsun. Komik bile değilsin yapma Hırto!
Burada iki süslü püslü divan edebiyatının en temel cümlelerini yazdın diye namuslu, edepli biri olmuyorsun canım benimBiraz edebiyat yerine felsefe okumaya çalış diyeceğimde zor be gülüm
Bak şimdi Düşündüm de kişi karşı tarafı kendi gibi bilirmiş dedin ya olmaz canım olmaz. Sen o felsefe önerimi boşver deneme, beceremezsin!
Kişi olduğuyla değil yaptıklarıyla belli olur. Hadi sen şimdi sağdan ilk çıkıştan yavaş yavaş ikile canımızı sıkma.
*****Haa bi de demişsin ya 10 yıldır burdayım diye. Keşke gelmeseydin be gülüm) HAyır madem geldin niye ehlileşemedin acaba? Bence polisi ara ihbar et kendini. Telefon numarası 155 OK?