[Tekirdağ - MT]

GYaD0Z.jpg

geçen gün yine benzinlikteyiz...:bounce:

Bende Tekirdağ Çerkezköy den

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------

Eşleri ile birlikte uzun veya kısa tur düzenleyen arkadaşlar var ise sizlerle tanışmak isteriz. Hafta sonları gezilere çıkıyoruz. Bazen yakın yerlere bazen de uzak mesafelere. En kısa sürede daha önce çıkmış olduğumuz gezilerin resimlerini yükleyeceğim. Umarım beğenirsiniz.

Yarın sabahtan Emniyette plaka yenileme işlemimi hallettikten sonra Uçmakdere ye paraşüt pistine gitmeyi planlıyorum.Çok güzel virajları ve asfaltı olan bir yol. Gezmek isteyen var ise buyursun gelsin.

Motosikleti
N'aC'i
çalışıyoruz be arkadaşım etmeyin eylemeyin yazmayın böyle şeyler :salut:

Herkese selam. Ben Çerkezköy'den. Muğla daydım yaz Çerkezköy e geldim. Çorlu da bildiğiniz iyi bir usta var mıdır ? Bir de burada hiç motorcu arkadaşım da yok şöyle haftasonları çıkıp ufak geziler yapıyorsanız ben de katılmak isterim.

Herkese selam. Ben Çerkezköy'den. Muğla daydım yaz Çerkezköy e geldim. Çorlu da bildiğiniz iyi bir usta var mıdır ? Bir de burada hiç motorcu arkadaşım da yok şöyle haftasonları çıkıp ufak geziler yapıyorsanız ben de katılmak isterim.

hoşgeldin arkadaşım :king: bu başlıkta daha önceki sayfalarda bir arkadaşa usta tavsiyesi yapmıştım resimlerle bir onu kontrol et olmadı tel yazıyor bilgilerimde ararsın tarif ederim. tuğrul usta var çorlu da neredeyse hepimiz ona gidiyoruz. arada bir faliyet oluyor haberleşiriz :cat:

Herkese iyi geceler dilerim yarin yani bugun ☺ hayrabolda kross yarislari var diye duydum. Boyle birsey var mi bilgisi olan var mi aramızda

Yarislarin yeri tam olarak Hayrobolu temrezli goletinin orada mi oluyor acaba ? Cunku TMF sayfasinda hayrabolu goleti yaziyor haritadan baktim temrezli tarafinda golet var.

Temrezli ile alakası yok,Malkara tarafından gelirken Hayrabolu girişindeki ışıklardan sola dönüceksin yol bittiğinde tekrar sola
O yol Hayrabolu barajına gider,parkurda orada

Merhabalar arkadaşlar, son konular arasında gezmesem Tekirdağ sayfası olduğunu fark etmeyecektim :) Ben de Çorlu'da yaşıyorum ve genelde hafta sonları tek olarak geziyorum. Etkinlik vs olursa katılmak isterim

Motosikleti
N'aC'i
geçtiğimiz sezona kadar TMK - EMOK isimleri altında ramazan aylarında sahur-iftar (edirne-silivri-burgaz) yaz aylarında kamp (kıyıköy-saroz) Vb. etkinliklerimiz oldu. Bazı sebeplerden bu sezon etkinlik yapılmadı. yine aynı gruplardan kücük gruplar halinde etkinlikler oldu fakat duyurulmadı. Sebep sonuç ilişkisini 1 aydır foruma girmiyen İl temsilcimize sorabilirsiniz :) Tekeriniz düz bassın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar