- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bildiğiniz gibi ortaköy esnafıyım gece dükkanı geç kapadığım için ortağımı kadıköydeki evine bırakmayı teklif ettim o da artçı kültürü gelişmediği ve motosikletlerden biraz korktuğu için istemeden de olsa kabul etti. arkamda motordan ve etrafındaki trafik akışından ürken bir artçının olduğu bilinciyle kntrollü bir sürüşle köprüye kadar geldik köprü üzerinde bmw 1200 gs kullanıcısı (eğer bu yazıyı okuyorsa kendisini ortaköye bekliyorum) artçısı kadın arkadaşıyla emniyet şeridi sırasında arkamıza geçtiği andan hgs noktasına kadar bizi korna selektör vb el kol allah ne verdiyse taciz ederek rahatsız etti ben artçımı düşünerek 40-50 km hızı aşmadan sert rüzgarın etkisini düşürmeye onu korkutmadan evine ulaştırmaya çalışırken arkamdaki sayın bmwli sürücünün yaptığı bu terbiyesizliği kendim dahil kimseye açıklayamıyorum.ortağım gazetecidir ve benim gibi iki üniversite bitirmiş master yapmış adamdır ve bana "sizin motosikletçi ahlakınız bu mudur adam resmen bizim ölmemizi istiyordu" dediğinde sadece yutkundum. acelesi olan ve artçısına hava atmak için kıçını yırtan aptal bir motosiklet sürücüsü yüzünden utandım ulan resmen. geç sola arabalar zaten trafikte akıyor solla git cehennemin dibine sen kimi ve ne hakla taciz eder hataya zorlarsın. 15-16 yıkdır endoru naked motor kullanıyorum ve "kurye lan işte apaçi" demem kimseyi küçük görmem benim de servis için çalışan emekçi kardeşlerim var adam bmw motoru ile bizim ölmemizi istiyordu bilmem anlatabildim mi? bu ülkedeki ahlaki yozlaşmanın bizim kültürümüze kadar ulaşması gerçekten beni hem üzdü hem utandırdı bunu burada ifade etmek istedim üzgünüm arkadaşlar utanç içindeyim
dipnot: dönüşte köprüdeki sert rüzgarın etkisiyle sersemledim acaba yaşlandım mı eskiden rüzgar bu kadar etkiler miydi bizi yoksa gerçekten çok mu hızlıydı dün gece rüzgar merak ve endişe içindeyim kardeşlerim
dipnot: dönüşte köprüdeki sert rüzgarın etkisiyle sersemledim acaba yaşlandım mı eskiden rüzgar bu kadar etkiler miydi bizi yoksa gerçekten çok mu hızlıydı dün gece rüzgar merak ve endişe içindeyim kardeşlerim