''ozaman bugun michelin pilot sporty alıyım'' ya ahahha ben şu cümleyi kurabilmek için şubattan beri bekliyorum gerçi kaza yaptım motor pert oldu![]()
bulunmuyormu bu lastik
''ozaman bugun michelin pilot sporty alıyım'' ya ahahha ben şu cümleyi kurabilmek için şubattan beri bekliyorum gerçi kaza yaptım motor pert oldu![]()
bulunmuyormu bu lastik
Herkese merhabalar dün kayıp düşmüştüm bugun motoru servise götürdüm götürmeden önce sabah gittim ybr arka fren balatasından aldım motordaki sıkıntılar egzoz patlamış kırılmışta olabilir değişti arka fren basılan yeri değişti balata değişti ön tekerden ses geliyor demiştim baktı disk yeni diye dedi ona nabtığını anlamadım fakar şuan ses yok fakat ön frende sıkmışsın sıkmamışsın hiç yok gibi gidip geri sorduğumda beş on gün içinde düzelir dedi arka fren gerçekten fark etti şimdilik bunlar oldu benim sorunuma geleceksek ön fren düzelmezse iyi bir balatayla değiştirmek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir acaba?
Hocam usta düzelir demişti bir kaç gün beklemeden ozaman yarın gider gösteririm bi ustaya peki öne sağlam bi balata tavsiyeniz varmıdır