Merhaba,
Fazer almayı düşünüyorumda acaba linkteki motorla ilgili bilginiz var mı? Bir de ilk 600lük motorum olacağı için bakım periyotları vs. merak ettim. Ama net bir bilgi bulamadım. Siz bakımlarını kaç binde bir yapıyorsunuz? Ortalama maliyetleri nedir? Tek kronik sorunu arkadaşında yazdığı gibi sanırım TPS sensörü onun haricinde araştırdığımda pek bir sorun bulamadım zaten.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-orjinal-km-extrali-temiz-216986916/detay
Cok emin degilim ama, zengin karisimdan olabilir belki. Motorun CO ayarlarini biraz azaltmayi deneseniz ise yarar mi acaba.
Ya da senkron ayari bozulmus olabilir belki.
akü bitip marş zayıf kalmış gibi marş almamasının yakıt sistemiyle değil elektrik sistemi ile alakası vardır bence
Arkadaşlar istanbulda bulununan arkadaşlara sesleniyorum aklımda olan bir plan var şöyle : istanbuldaki fz6 fazerları bir gün toplayıp topluca resim çekilmek, yani şöyle 20-30 tane fazer yan yana olup resim albümü yapsak nasıl olur, eger bana katılan varsa liste yapılıp hafta sonu pazar günü veya cumartesi günü toplanalım derim.
Zaten fazer tutkunları olarak facebook da grubumuz var orda başlık açıp organizasyonu sağlayacagım.
Bencede güzel bir etkinlik olabilir katılım iyi olursa. Sonuçta bu tip şeyler insanla güzel abilerim :thumleft:
2006 model 30000 km de fazerım mevcut.. yalnız vites geçişleri çok sert ayrıca 1 ve 2. viteste düşük devirde aşırı titreme var sorun neden kaynaklanıyor olabilir.