Dün sabah almaya gitmiyor muydun???.. Gelmemiş mi R25 bayiye???....:cyclopsan:silent:
Sazanlık yapmak istemem, lakin arkadaş kapora vermiş. gerçekten vazgeçiyorsa alacak ( devralacak ) kişi kaporasını arkadaşa iade etsin. zaten motorun bedelinden düşüyor kapora.
dur ya sakin ol,acele karar vermeyin bence.başka kredi ödemeniz yoksa kredi çıkarmak bir günlük iş,yamaha r25'e bu kadar yaklaşmışken bence vazgeçmeyin.daha bugün bursa ulucaminin önünde gördüm bir tane mavi renk deli bir makine.
R25 ten vazgeçip 250 sl bisikleti alınmaz bence .R25'i yeme bence .Genel olarak söylemiyorum yorumum sana özel.Şimdi çıkıp ateş ederler 250 sl bisiklet dedin diye![]()
Siranizi vermek isterseniz ben devralabilirim
Zaten sıramı bu yüzden devrediyorum. Ayrıca muhtemelen paramı geri alırım çünkü daha önceden taksit ve kart işini konuşmuştuk. Yazılı kart vermişlerdi vade oranı dahil. Bu durumda oluşan hata benim değil onların.
Yok zorluk çıkartırlarsa sıramı verdiğim kişi ile hallederiz durumu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
Hocam cidden çok pis sinirlerim bozuldu. Pireye kızıp yorgan yakmak gibi oluyor ama bunların yaptıklarıda ayıptır.
1 yıl biner satarım hocam bu kadar zaman r25 için bekle üzerine 250SL 12 den 13.200 e çıksın şaka gibi ya. Çekerim emaneti ... adaleti şeklinde dolaşıyorum şuan :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
Hocam kesin alıcakmısınız?