Mavi R25 için sıra bekleyen varsa sıramı veriyorum. (İstanbul)

Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakası mavi r25 bekleyen varsa sıramı verebilirim.
Yazın konuşalım.

Dün sabah almaya gitmiyor muydun???.. Gelmemiş mi R25 bayiye???....:cyclopsan:silent:

Dün sabah almaya gitmiyor muydun???.. Gelmemiş mi R25 bayiye???....:cyclopsan:silent:

Yok hocam gelmiş fakat daha önceden konuştuğumuz Finansbank'a taksitlendirme olayı postları olmadığı için olmuyormuş. Sanki daha önce sormadım.
Başka kart istiyorlar bütün kartlarımızda 10 bin limit var zaten anasını satim. Ya uğraşıp kredi çekicem yada alamıyıcam. Kapora bırakmıştım bakalım nasıl olacak.

Almak isteyen varsa beklemesin yeni geldi alet en sonuncusundan. Bana nasip olmadı nasıl kısmetsiz bir insanım anlamak mümkün değil. :pr:
Kafam çok pist attı gidip 250SL alıcam yemişim r25'ini ya.

dur ya sakin ol,acele karar vermeyin bence.başka kredi ödemeniz yoksa kredi çıkarmak bir günlük iş,yamaha r25'e bu kadar yaklaşmışken bence vazgeçmeyin.daha bugün bursa ulucaminin önünde gördüm bir tane mavi renk deli bir makine.

R25 ten vazgeçip 250 sl bisikleti alınmaz bence .R25'i yeme bence .Genel olarak söylemiyorum yorumum sana özel.Şimdi çıkıp ateş ederler 250 sl bisiklet dedin diye :)

Sana yukardan çağrı gönderiyorlar farkında değilsin:)
Harbiden gidin 250Sl alın çok eğlenceli hafif r25 çok hantal bir motor görücekseniz en iyisini yapmışım diceksiniz.

Sazanlık yapmak istemem, lakin arkadaş kapora vermiş. gerçekten vazgeçiyorsa alacak ( devralacak ) kişi kaporasını arkadaşa iade etsin. zaten motorun bedelinden düşüyor kapora.

Sazanlık yapmak istemem, lakin arkadaş kapora vermiş. gerçekten vazgeçiyorsa alacak ( devralacak ) kişi kaporasını arkadaşa iade etsin. zaten motorun bedelinden düşüyor kapora.

Zaten sıramı bu yüzden devrediyorum. Ayrıca muhtemelen paramı geri alırım çünkü daha önceden taksit ve kart işini konuşmuştuk. Yazılı kart vermişlerdi vade oranı dahil. Bu durumda oluşan hata benim değil onların.
Yok zorluk çıkartırlarsa sıramı verdiğim kişi ile hallederiz durumu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------

dur ya sakin ol,acele karar vermeyin bence.başka kredi ödemeniz yoksa kredi çıkarmak bir günlük iş,yamaha r25'e bu kadar yaklaşmışken bence vazgeçmeyin.daha bugün bursa ulucaminin önünde gördüm bir tane mavi renk deli bir makine.

Hocam cidden çok pis sinirlerim bozuldu. Pireye kızıp yorgan yakmak gibi oluyor ama bunların yaptıklarıda ayıptır.

R25 ten vazgeçip 250 sl bisikleti alınmaz bence .R25'i yeme bence .Genel olarak söylemiyorum yorumum sana özel.Şimdi çıkıp ateş ederler 250 sl bisiklet dedin diye :)

1 yıl biner satarım hocam bu kadar zaman r25 için bekle üzerine 250SL 12 den 13.200 e çıksın şaka gibi ya. Çekerim emaneti ... adaleti şeklinde dolaşıyorum şuan :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------

Siranizi vermek isterseniz ben devralabilirim

Hocam kesin alıcakmısınız?

Zaten sıramı bu yüzden devrediyorum. Ayrıca muhtemelen paramı geri alırım çünkü daha önceden taksit ve kart işini konuşmuştuk. Yazılı kart vermişlerdi vade oranı dahil. Bu durumda oluşan hata benim değil onların.
Yok zorluk çıkartırlarsa sıramı verdiğim kişi ile hallederiz durumu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------

Hocam cidden çok pis sinirlerim bozuldu. Pireye kızıp yorgan yakmak gibi oluyor ama bunların yaptıklarıda ayıptır.

1 yıl biner satarım hocam bu kadar zaman r25 için bekle üzerine 250SL 12 den 13.200 e çıksın şaka gibi ya. Çekerim emaneti ... adaleti şeklinde dolaşıyorum şuan :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------

Hocam kesin alıcakmısınız?

Hocam o motordan vazgeçiceksen tekrar düşünme evresine dön. Tek silindirde alternatif sadece 250SL değil. CBR250 var GD250R var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar