hmm saol abı bılgılendırme ıcn Allah kaza bela vermesın
genelde telefondan girdiğim için alıntı yapması zor oluyor. amortisör de fazla hasar yok gibi yolda giderken sıkıntı vermiyorsa değiştiripte masraf etme. arka amortisörün çarpmayla sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. amortisör milin içini hiç sökmedim o yüzden ne desem boş
Şunların motor bloğunu niye siyah yapıyolar anlamıyorum 125'lik 150'lik silindir takınca trafik polisi anlasın diye mi acaba. siyah silindirler az bulunuyo bide mondial orjinal yedek parçaları kadar kaliteli bulamazsın. Bu arada bunun balansörlü 150 cc ve disk frenli olanını çıkardılar 2950 fiyatı var.
Sağ ve hayattayım kazam yok motorum çok zorlamaktan biraz dağıldıysa da yürüyo hala zaten yakında Full set 200 cc üstten egzantrikli yapıcamMengü seni görmek ne güzel.![]()
Sağ ve hayattayım kazam yok motorum çok zorlamaktan biraz dağıldıysa da yürüyo hala zaten yakında Full set 200 cc üstten egzantrikli yapıcam2013 yaz sonu askere gittim 2014 şubatta döndüm ondan sonra uğramadım foruma
![]()
Sabit gelirim olsa değiştiricem motoru da, patronla bi türlü ortak yol bulamadık işi bıraktım. Bırakmasam Pulsar 200 alacaktım ocak gibi. Zam da geldi ahhhArada seni kontrol ediyordum. Askere gittiğini hatırlıyorum ama sonrasında hiç haber alamadım. Geri dönmene çok sevindim.
Bu forumda hala yazıyorsam, senin yardımların sayesindedir.
Ben beşinci motosikletimi aldım. Maşallah sen hala aynı makineleri kullanıyorsun.![]()
Sabit gelirim olsa değiştiricem motoru da, patronla bi türlü ortak yol bulamadık işi bıraktım. Bırakmasam Pulsar 200 alacaktım ocak gibi. Zam da geldi ahhhSadece 150'lik mondial var diğerinin sigortası ve muayenesi yok bide elektrik tesisatı bozuk.
S.a arkadaşlar bende prince aldım fakat princenin konusu ölmüş cevap yazan yok ikiside aynı motor sayılır biraz burada takılayım bende.Size bi sorum var şu eski kasa ybrlerdeki depo altı kapakları bizim motorlara takabilirmiyiz?bi princede gördüm hoş duruyordu soramadım ne gibi bi islem gerekirmi bunu takmak icin dedigim urun bu ; http://www.kalyoncumotor.com/yamaha-ybr-125-depo-alt-kapak-plastigi-yon-kapagi-2009-kirmizi
https://imagizer.imageshack.us/v2/320xq90/r/538/o6cPvM.jpg rsguven bu nasıl yapmış sence acaba kelepçeyle falanmı tutturdu?
Herkesin lastikler dubleks mi?
Sibobun dibinde vida yoksa ve sibop lastik malzemeden üretilmişse tubeless'tir yoksa iç lastik vardır lastik tubeless olsa bile.Benim anlamadığım konu orjinalde dubleks geldi lastikler. Hatta emin olmak için 500 bakımında tamirciye sordum , benim motordaki lastiklerin dubleks olduğunu söyledi..