durduğun hata:queen:
Crf 250 l sele ayari birde 100 km uzeri artan titresimler dikkate alinmalimidir arkadaslar. Mesala uzun bir yolculuk dusunen yola cikabilirmi?
150 km ve üstü yolculuk için,migrostan bi tane 5 tl lik sandalye minderi alırsın onuda ikiye katlayıp üzerine oturdunmu,istediğin yere gidebilirsin..Crf 250 l sele ayari birde 100 km uzeri artan titresimler dikkate alinmalimidir arkadaslar. Mesala uzun bir yolculuk dusunen yola cikabilirmi?
Harun'cum, bunca yıldan sonra seninle tekrar yollarımızın kesişmesi ne güzel. :cat:Bu da benim canavar.
CRFlere bakıyorum.Sahibinden com'da fiyatlar UÇAK.Kesin bunlar hanımlarından korkularına ilan vermişler:'Hanım valla bak sahibinden'e ilan verdim,ama kimse aramıyo'.Alan yok,satanı ....m hesabı.
Harun'cum, bunca yıldan sonra seninle tekrar yollarımızın kesişmesi ne güzel. :cat:
Ben de CRF 250 L kullanıyorum.
Senin canavar da hayırlı uğurlu olsun. :thumleft:
Keyifle kullanmanı diliyorum. :wiinkk:
Tekrar görüşmek umuduyla...![]()
Bunu çok isterim Harun'cum.Teşekkürler Sıtkı Abicim. uzun zamandan beri bekledim sonunda alabildim. Güzel motora sahibizEn kısa zamanda bi etkinlikte görüşelim abicim
![]()

Tüm CRF'lerin ortak sıkıntısı Harun'cum. Benimkiler de yarı yarıya uçtu gitti.Merhaba Arkadaşlar
İlk yıkamada çıkan yan stickerları reklamcıda çizdirttip baskı alarak yeniden montajladık.