https://yadi.sk/i/05hmRujRffeoM
motorun service manuali,belki daha önce paylaşıldı bilmiyorum varsa 2. baskı olsun,her kullanıcı da olması gereken bi evrak, özellikle motoru kendi parçalayanlar için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------
şimdi pdfyi inceledim ,motor kısmında krank bilyalı değil yataklı yapılmış,aşınma durumunda bilyalı olsa bilyası değişir geçersiniz,ama yataklıda yatak giderken krank da çizerse krank değişmek zorunda kalırsınız yada krankı taşlatıp bir ebat daha etli yatak takmak gerekir ,çelik bir kere çiziği yedimi artık adam olmaz gerisi gelir boşluk yaptıkça ses gelmeye başlar ,sonunda krank değişmek zorunda kalırsınız o yüzden ,motorun yağına azami özen gösterin yağı temiz olduktan sonra sorun olmaz, çok kirli olursa, soğukken çalıştırıp abanızsanız,yağ pompası sağ tarafta olduğu için yan sehpaya alıp ısınmasını beklerseniz (ki böylece yağlama sıkıntıya girer)yani işin özü iyi yağlama ve düzgün yağ kullanırsanız sorun olmaz saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------
arkadaşlar rakipleri ne yapmış diye service manuallerine baktım, klx250 ve wr250 bilyalı sistem kullanmış tabiki bilyalı yataklıya göre daha avantajlı bizim gibi doları az olanlar için
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------
crf 250l
[/url][/IMG]
klx250
[/url][/IMG]
wr250
[/url][/IMG]