koruma takozu vardı aydınlı kardeşler yapmış yakından görmedim fiyat 150 lira imiş
https://www.facebook.com/aydinkardesler09
https://www.facebook.com/aydinkardesler09
Arkadaşlar 500 km yi devirmiş bulunmaktayım. Her geçen km Alt devirlerdeki hayat; tork iyileşmeye devam ediyor.yakıt ortalamam 3.5 a kadar düştü.
Hocam sigortaya ne kadar odedin bide hayirli olsun bursada bizde sizleri yolda gormek icin can atiyoruz su para denklestirmeye calisanlar olarak kazasiz belasiz keyifli surusleriniz olur hep ins
bu durumda herhangi bir kazada odeme yapilamiyor bilgine
bu durumda herhangi bir kazada odeme yapilamiyor bilgine
Keyifli sürüsler. Bursada hava şu an gayet serin olduğu için benimki fazla km. yapmadı. 180 km. de duruyor. Ortalama yakıt 3.9 litre fakat yakıt göstergesi 2 çizgi gösteriyor. Depo bitsin yol bilgisayarı ile gerçekleşen değerin karsilastirmasini paylasirim.
Eyvallah hocam senin de r25 in hayırlı olsun. Cbr 250 lim 2012 model 13.000 km idi. 2000 km kadar kullandım. suan r25 400 km de ve rodajda oldugu için performansını yol tutusunu vs tam olarak kiyaslayamiyorum.
Tasarim olarak R25 cbr a göre daha bir zarif daha bir detaylı tasarlanmış. farlarin arasinda hava girisi, aynalarin köşeli oluşu, r6 gibi sipsivri kuyruk vs derken kalite algisi da yukseliyor tabi.
Stop lambası led ve mt07 ile aynı parca kullanilmis. Hicbir de rakibinde sandart led stop yok. Hatta cbr 500 de bile halen ampul stop lambasi var.
kontrol düğmeleri kesinlikle daha kaliteli.
arka sele nin kilit mekanizmasi yine inceleyince daha iyi geldi.
Ayakliklar tam metal. belki de direk r6 dan alınmıştır. Bu da daha yuksek cc ve daha racing tarzı bir motora bindiginiz hissini veriyor.
Elciklerde titresim vardı ancak bugün ku 50 km lik surusumden sonra o titresimi hissedemedim. Sanırım rodajdandi suan da kalmadı o da.
Oturus pozisyonu aynı diyebilirim.
Açıkçası r25 daha hafif hissettiriyor. Neden bilmiyorum. Belki de ağırlık merkezi daha düşüktür. Cbr250 1. Viteste kalkarken daha korkutucuydu r25 ise daha sakin. Sanırım çift silindirin etkisi.
farlari kesinlikle daha iyi. hakkaten araba fari gibi
Aynalara güzel bir ayar veremedim. Cbr inkiler daha basitti ama yolu daha iyi goruyordum. Bunda sanirim daha yatik bir sürüş pozisyonu icin tasarlamislar.
Artcinin tutunabilicegi yer var, yok değil. Selenin üzerinde ekstradan deri kayış gecirmisler. Ancak cbr da ki tutamaklar kadar kullanisli olucagini düşünmüyorum. tabi bunu sürekli artciyla binicek olan dert etsin.
Arka ayakliklarda cbr daki gibi kanca takmak icin yerler var.
Bir de cbr da grenaj daki sticker larin uzerinde cila gibi birsey vardi. R25 de sticker i tirnaklarsaniz kenari elinize takılıyor.
R25 suan ki durumuyla (rrodaj), cbr dan daha çok ısınıyor.
Yol bilgisayarı dersek, r25 te cbr250 ye artı olarak; vites gostergesi, +1 adet tripmetre, yedek depoya geçince yedek depoyla kaç km gidildigi bilgisi, yağ değişim zamani uyarısı, anlık yakit tuketimi, ortalama yakıt tüketimi, ve shift light var.
r25 in deposu plastik dolayisiyla miknatisli depo üstü çanta takilamaz. Ancak zarar gormesi durumunda fiyat olarakta metal depoya gore heralde daha ucuz olacaktir.
Fren olarak cbr da 3-4 kez freni kitleyip motoru kaydirdim. R25 te henuz oyle bisi yasamadim.
R25, cbr250r ye göre oturus pozisyonu dışında daha spor bir motosiklet. Cbr250r daha sport touring.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Herkese kazasiz belasiz surusler.
Not: kiyaladigim motorlar cbr250r 2- 2,5 yaşında 13.000 km deydi. Fabrika çıkışı ayarlar eksoz lastik vs. R25 400 km de ve rodajda.