Güncel A2 Ehliyet Alma Süreçleri ve Ücretleri

ısparta da kurs ücretleri

Kurs ücreti 100tl 150 tl arası
Sınav Harcı : 70,00tl
Ehliyet Ücreti: 107,50tl
Ehliyet Harcı : 115,00tl

Fiyatlar çok iyi. :) Bende bayramdan sonra manavgatta bakacagım kurs.
Daha E sınıfı ehliyetin harcını yatırmadım onunda harcını yatırırsam 578 tl toplam bin tl ye falan gelecek E sınıfı ve A2

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Güncelleyelim;

Kurs Ücreti : 400 Tl
Direksiyon Sınav Harcı :50 Tl
Vergi Dairesine ve Ehliyet Basım Ücreti içinde 115+108 lira.

*Kurs fiyatları bulunduğunuz ile göre artabilir veya eksilebilir.

Güncelleme Tarihi :11.09.2014

Kart ücreti: 107
Maliye: 115
Harç içerisinde kurs: 375

Toplam 600 tl ye aldım daha önce B ehliyet vardı.

Ayni konunun gunceli varmı goremedim.
B Sınıfı ehliyetimi 1 yıl önce aldım .Istanbul icinde bir kursa A2 icin danıstıgımda bana 500Tl veya ustu sadece kurs ucreti ve d.egitimi haric olarak söylenmişti fakat bu fiyat A2 icin çok değilmi ? + Kart ucreti +Bankaya Harç +Direksiyon s.ucreti 2015 zamlarina gore suanda guncel olarak kaç TL bilen varmı ???

Merhaba arkadaslar , ehliyet icin basvurumu bugun yapicam belgelerin hepsi de tamam ancak su egitim diplomasini bulamadim bi turlu. Internetten cikar diye son gune biraktim internetten nasil elde edebilirim bilen var mi? Yoksa illa okula gidip ogrenci belgesi mi cikarticam. Henuz lisede oldugum icin e-devletten cikartamiyorum. (Orada bitek yuksekokul var)

Merhaba arkadaslar , ehliyet icin basvurumu bugun yapicam belgelerin hepsi de tamam ancak su egitim diplomasini bulamadim bi turlu. Internetten cikar diye son gune biraktim internetten nasil elde edebilirim bilen var mi? Yoksa illa okula gidip ogrenci belgesi mi cikarticam. Henuz lisede oldugum icin e-devletten cikartamiyorum. (Orada bitek yuksekokul var)

Okuyorsan öğrenci belgeni okuldan alacaksın daha mezun olmadığın için diploma alamazsınız, okumaya devam ettiğine dair belge lazim ( öğrenci belgesi ) ve müdüre imzalatilmali.

++++ Guncell 21.02.2015 Tarihinde A2 direksiyon sınavına girdim ve geçtim.
Kursa getirecekleriniz
-Öğrenci belgesi veya Diploma
-6 Fotoğraf
-Sağlık raporu
-Sabıka kaydı çıktısı
-Ehliyetiniz varsa Ehliyetiniz aslı (bende B vardı getirdim)
-Nüfus kağıdı
-Kan grubu kartı
-(BAZI KURSLAR DOSYA YI EMNİYETE UYGUN VERMİYOR BUNU ENSON ALIRSINIZ)
ile birlikte gidin size ait belgeler yapıcaklar imzalayacaksınız bunun yanında kursa yazılmadan önce fiyatı sorun indirim yaptırmaya çalışın ben İSTANBUL da 450 ₺ ye yazıldım.
Taksit yapıyorlar ilk taksiti veya verebileceğiniz kadarını verin makbuzu alın en yakın yazılı sınav tarihini öğrenin derslere gidin.
Ehliyetiniz varsa Sadece DİREKSİYON SINAVINA GİRECEKSİNİZ.
Bunun için en yakın direksiyon sınav ını beklemelisiniz SINAVDAN ÖNCE ödemenizi yapıp giriş kağıdınızı alın.
Sınav prosedürü
-8 ÇİZME
-DUBA ARALARINDAN SAĞ SOL GEÇME
-RAMPA DAN GEÇME (dengede durabilmek lazım)
-İsterseniz hızlanın vites değiştirin fren yapın
-TRAFİĞE ÇIKIP BELİRLİ SÜRE SÜRMEK.(arkanızdan araç ile takip ediyorlar.)
---Sinyal vermeye,ayna ayarlamaya,fren yapmaya,dengede durmaya özen gösterin.Motora hakim olun yeterli.
10 gün içinde dosyanız hazırlanır gidip alın " İEM(İstanbul da iseniz) "den randevu alın sonra "BANKA" ya gidip "A2 sınıfı sürücü belgesi harç ücreti 126₺ yi " yatırın "KAŞELİ İMZALI MÜHÜRLÜ MAKBUZU MUTLAKA ALIN" Bunu dosyanızın içine ekleyin.Randevu tarihinizde gidin erkenden orda olun
-PARMAK İZİ ÇIKTISI ALIN (Ehliyet veya pasaport varsa gerek yok)
Dosyaya ekleyin numaranızı bekleyin dosyayı verin KARTINIZA İMZA ATIN.Kart ücretini 119₺ ödeyin
Size verilen kart teslim tarihli kağıdı alın enson verilen tarihte gidin Kartınzı teslim alın. ARTIK EHLİYETİNİZ VAR YAŞASIN :D :) :) :) :)
Umarım sizlere yararlı bilgi olmuştur başka yerlerdede yazıyor bilgi fakat bende yazmak istedim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
++++ Guncell 21.02.2015 Tarihinde A2 direksiyon sınavına girdim ve geçtim.
Kursa getirecekleriniz
-Öğrenci belgesi veya Diploma
-6 Fotoğraf
-Sağlık raporu
-Sabıka kaydı çıktısı
-Ehliyetiniz varsa Ehliyetiniz aslı (bende B vardı getirdim)
-Nüfus kağıdı
-Kan grubu kartı
-(BAZI KURSLAR DOSYA YI EMNİYETE UYGUN VERMİYOR BUNU ENSON ALIRSINIZ)
ile birlikte gidin size ait belgeler yapıcaklar imzalayacaksınız bunun yanında kursa yazılmadan önce fiyatı sorun indirim yaptırmaya çalışın ben İSTANBUL da 450 ₺ ye yazıldım.
Taksit yapıyorlar ilk taksiti veya verebileceğiniz kadarını verin makbuzu alın en yakın yazılı sınav tarihini öğrenin derslere gidin.
Ehliyetiniz varsa Sadece DİREKSİYON SINAVINA GİRECEKSİNİZ.
Bunun için en yakın direksiyon sınav ını beklemelisiniz SINAVDAN ÖNCE ödemenizi yapıp giriş kağıdınızı alın.
Sınav prosedürü
-8 ÇİZME
-DUBA ARALARINDAN SAĞ SOL GEÇME
-RAMPA DAN GEÇME (dengede durabilmek lazım)
-İsterseniz hızlanın vites değiştirin fren yapın
-TRAFİĞE ÇIKIP BELİRLİ SÜRE SÜRMEK.(arkanızdan araç ile takip ediyorlar.)
---Sinyal vermeye,ayna ayarlamaya,fren yapmaya,dengede durmaya özen gösterin.Motora hakim olun yeterli.
10 gün içinde dosyanız hazırlanır gidip alın " İEM(İstanbul da iseniz) "den randevu alın sonra "BANKA" ya gidip "A2 sınıfı sürücü belgesi harç ücreti 126₺ yi " yatırın "KAŞELİ İMZALI MÜHÜRLÜ MAKBUZU MUTLAKA ALIN" Bunu dosyanızın içine ekleyin.Randevu tarihinizde gidin erkenden orda olun
-PARMAK İZİ ÇIKTISI ALIN (Ehliyet veya pasaport varsa gerek yok)
Dosyaya ekleyin numaranızı bekleyin dosyayı verin KARTINIZA İMZA ATIN.Kart ücretini 119₺ ödeyin
Size verilen kart teslim tarihli kağıdı alın enson verilen tarihte gidin Kartınzı teslim alın. ARTIK EHLİYETİNİZ VAR YAŞASIN :D :) :) :) :)
Umarım sizlere yararlı bilgi olmuştur başka yerlerdede yazıyor bilgi fakat bende yazmak istedim

Bilgi ve güncelleme için teşekkürler.

Ehliyetiniz hayırlı olsun :)

Arkadaşlar merhaba. Ben sınavı geçtim ama neredeyse 14 gün olacak, kurstan hiç haber yok. Geçen aradım, haber vereceğiz dediler sadece. Bu sürenin bir standardı falan yok mudur ? Ya da işin hızlanması kursa mı bağlıdır ?

bende 8 nisanda başvuru yaptım b vardı yani sadece direksiyona giriyorum bu hafta onumuzddeki 2 hafta sınav varmış kursu arayıp ögrenebilirsin anca

Merhaba. Ben sınavı zaten geçtim ama dosya hazırlanması gerekiyormuş, haber vereceğiz deyip duruyorlar. Bu kadar uzun sürüp sürmediği konusunda fikir danışmıştım. Bilgilendirme için yine de teşekkür ederim.

Arkadaşlar şu an ki a2 ehliyet fiyatlarını biliyor musunuz ? Girsem şimdi bana toplam ne kadara gelir acaba ?
Şimdiden teşekkürler =)

Merhaba,
Ankara'da bugün emniyette ödediğim miktar
Harç 127 TL, Kart ücreti 119 TL
Direksiyon sınavı için de (sınav tarihi 26.04.2015 idi) 60 TL ödemiştim.

Edit: B sınıvı ehliyetim vardı. Diğer durumda fark ediyor mu bilmiyorum.

Bu a2 ehliyet toplam kaç tl olur birde sınav zormu ben hiç motor kullanmadım

Bu a2 ehliyet toplam kaç tl olur birde sınav zormu ben hiç motor kullanmadım

Arkadaşım okusana konuyu.. Yazmışlarya işte..
500 Kurs
127 Harç
119 Kart
60 Yazılı Sınav Harcı
60 Direksiyon Sınavı Harcı

866 TL Şu an itibariyle güncel fiyat budur. Bende kaydoldum yakında sınava giriyorum..

Merhaba arkadaşlar yeni kanuna göre 200cc motor kullanabilmek için A sınıfı ehliyete mi gerek var yaşı 18 e mi yukseltildi

arkadaşlar istanbul anadolu yakası A sınıf ehliyet fiyatları ne durumdadır bilgisi olan varmı
yer ataşehir

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
arkadaşlar ücretle alakalı bilgisi olan kimse yokmu???

Taban fiyat geldi Ocak itibariyle. Mesela şuradaki fiyatlar her yerde geçerli: http://www.gelisimsurucu.com/fiyatlarimiz
Ben Kadıköy'de başka fiyat teklifinde bulunan kurs görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar