++++ Guncell 21.02.2015 Tarihinde A2 direksiyon sınavına girdim ve geçtim.
Kursa getirecekleriniz
-Öğrenci belgesi veya Diploma
-6 Fotoğraf
-Sağlık raporu
-Sabıka kaydı çıktısı
-Ehliyetiniz varsa Ehliyetiniz aslı (bende B vardı getirdim)
-Nüfus kağıdı
-Kan grubu kartı
-(BAZI KURSLAR DOSYA YI EMNİYETE UYGUN VERMİYOR BUNU ENSON ALIRSINIZ)
ile birlikte gidin size ait belgeler yapıcaklar imzalayacaksınız bunun yanında kursa yazılmadan önce fiyatı sorun indirim yaptırmaya çalışın ben İSTANBUL da 450 ₺ ye yazıldım.
Taksit yapıyorlar ilk taksiti veya verebileceğiniz kadarını verin makbuzu alın en yakın yazılı sınav tarihini öğrenin derslere gidin.
Ehliyetiniz varsa Sadece DİREKSİYON SINAVINA GİRECEKSİNİZ.
Bunun için en yakın direksiyon sınav ını beklemelisiniz SINAVDAN ÖNCE ödemenizi yapıp giriş kağıdınızı alın.
Sınav prosedürü
-8 ÇİZME
-DUBA ARALARINDAN SAĞ SOL GEÇME
-RAMPA DAN GEÇME (dengede durabilmek lazım)
-İsterseniz hızlanın vites değiştirin fren yapın
-TRAFİĞE ÇIKIP BELİRLİ SÜRE SÜRMEK.(arkanızdan araç ile takip ediyorlar.)
---Sinyal vermeye,ayna ayarlamaya,fren yapmaya,dengede durmaya özen gösterin.Motora hakim olun yeterli.
10 gün içinde dosyanız hazırlanır gidip alın " İEM(İstanbul da iseniz) "den randevu alın sonra "BANKA" ya gidip "A2 sınıfı sürücü belgesi harç ücreti 126₺ yi " yatırın "KAŞELİ İMZALI MÜHÜRLÜ MAKBUZU MUTLAKA ALIN" Bunu dosyanızın içine ekleyin.Randevu tarihinizde gidin erkenden orda olun
-PARMAK İZİ ÇIKTISI ALIN (Ehliyet veya pasaport varsa gerek yok)
Dosyaya ekleyin numaranızı bekleyin dosyayı verin KARTINIZA İMZA ATIN.Kart ücretini 119₺ ödeyin
Size verilen kart teslim tarihli kağıdı alın enson verilen tarihte gidin Kartınzı teslim alın. ARTIK EHLİYETİNİZ VAR YAŞASIN

Umarım sizlere yararlı bilgi olmuştur başka yerlerdede yazıyor bilgi fakat bende yazmak istedim