Yamaha Yamaha MT 125 - Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Rodajda fazla basma, 6 bin devir e kadar bas ama hep 6 bin devirde gitme hep sabit devirde gitmek de iyi değilmiş, zaten havalar soğuk kısa mesafeler yaptığın ve ara yollar da sürdüğün için yakıt biraz yüksek çıkmış olabilir. Biraz yol yaptığında normale döner kafana takma, güzel günlerde kullan.

eyvallah hocam sağolasın 6 bini geçmiyorum viesi 6 ya kadar çıkıyorum sonra azar azar geri düşüyorum o şekilde kullandım bide debriyaj ayarı gerekiyor galiba vede sizdede frenden ses geliyormu motoru iterken

arkadaşlar bugün 19 km sürdüm motoru yakıt 3.2 lt yazıyor 100kmde neden

Ben de rodaj sırasında, özellikle de en başlarda 3.0 lt ortalama olduğunu hatırlıyorum. Rodaj kurallarını harfiyen uygulamıştım, şimdi 1.9 lt ortalamam. İlk bakıma girene kadar litreye takılma hocam. Rodaj yaptığın yağ ve filtre değişince sayılar değişecektir zaten.

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Ben de rodaj sırasında, özellikle de en başlarda 3.0 lt ortalama olduğunu hatırlıyorum. Rodaj kurallarını harfiyen uygulamıştım, şimdi 1.9 lt ortalamam. İlk bakıma girene kadar litreye takılma hocam. Rodaj yaptığın yağ ve filtre değişince sayılar değişecektir zaten.

Ybr 125 ile en düşük yakıt ortalamam 2.2 idi. 1.9 gerçekten çok güzel bi değer.Motorumu asla satmam derken Mt 125 düşündürtüyo beni :)

anladım hocam şu sğuklar geçsede sürsem motoru aldım öyle yatıyor havalardan dolayı :)

Alın size motor :)
motor2.jpg

Benimde başıma 1 kez geldi. 1500-2000 arasındaydı sanırım. Alet gayipten update oldu dedim geçtim:)

Benim daha 73kmde hocam hava yağmurlu mersinde pek kullanamadım arada çalıştırıp sesini dinliyorum :D

saolun akradaşlar.

mersin göçmen merkez yani :) siz neresindensiniz ? gerçi trafikte illla birgün denk geliriz fazla mt yok zaten :)

PCX alali 3 hafta oldu. Su an para biriktiriyorum. Hedef inazuma ama bu meret aklimi celiyor.

Çok fena bir alet. Allah olmayana nasip etsin. Olana da ağız tadıyla sürmeyi nasip etsin.

Saat resetleme işi benimde başıma geldi bi kere. Nasıl oldu bilmiyorum ama bi daha olmadı. Bikere de anlık yakıtı okumadım bi süre sonra düzeldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar