250 Sl 5 değil 6 vites hocam yanlışınız var .Cbr , Sl'den daha kalıplı bir motor orası kesin , lakin cbr 250 de 13500 edecek kadar bir motor değil orasıda ayrı bir mevzu . 2013 te cbr 250 10500 civarındayken 2014 başından ortasına kadar 13500 olup sadece fiyatı arttı , parasıyla beraber teknolojiside artsaydı eyv. derdim o zaman . Kawasaki 250 Sl benim gözümde ince yapılı geldi baya . Uzun boylu ve kilolu arkadaşların kesinlikle rahat edemeyeceğini düşünüyorum . Ama başlangıç için veya 125-150 den sonra geçilecek ufak güzel ara bir makine gibi . Artı olarak cbr 250den +10 kg hafif olmasıda motorun yakıtta biraz daha ekonomik olmasınıda sağlayabilir . Top speed mevsuzuna bir şey diyemiyceğim .
![]()
Beğenmedim.Bune ya eski kasa cbr125 gibi celimsiz.173arkadas bile büyuk kalmış.Arka sele çok küçük.Yav bu olmamış ya![]()
Merhaba,
motoru beğenmedim :cyclopsan
bi canli göremedik, istanbulda gidip görebileceğimiz elinde bulunan bayi bilen varmı?
eski kasa cbr125 benzetmesi biraz abartı gibi, aks mesafesi ise mevcut kasa cbr 125 gibi cbr250 den kısa3-4 cm galiba.
CBR125 nin eni cbr250 ile aynı daha hoş, adam gibi gözükmesini 140/110 lastiklere ve CBR125 gibi güdük kalmayan görece normal aks mesafesine borçlu
bu fıstığı başlangıç motoru olarak seçtim. gün sayıyorum....
durup durup , konuyu açıp motora bakıyorum..Çok bakınca sempatikleşiyor :mrgreen:
Vites konusunda okuduğum bi derginin yazısında görmüştüm ayni yazdiklarimi yaziyordu.Cbrnin teknolojisi artti nasil derseniz 2013 cbr 23.7bg verirken 2014 cbr 27bg veriyor 2013 cbr 173de kesiciye girerken 2014ü 181de kesiciye girmedi şahsen gördüm. gören 1-2 arkadaşım daha var. fiyat konusu herkesin düşüncesi kendine girmem bile o konuya
googleye cbr250r hp yazarsanız görürsünüz vikide bile23.7 bg yaziyor...
http://www.surfsidemoto.com/images/11_Honda_CBR250R_Slip_Specs.jpg
Yamaha r25 inde 35 beygir olduğu söyleniyor.
Vites konusunda okuduğum bi derginin yazısında görmüştüm ayni yazdiklarimi yaziyordu.Cbrnin teknolojisi artti nasil derseniz 2013 cbr 23.7bg verirken 2014 cbr 27bg veriyor 2013 cbr 173de kesiciye girerken 2014ü 181de kesiciye girmedi şahsen gördüm. gören 1-2 arkadaşım daha var. fiyat konusu herkesin düşüncesi kendine girmem bile o konuya
googleye cbr250r hp yazarsanız görürsünüz vikide bile23.7 bg yaziyor...
http://www.surfsidemoto.com/images/11_Honda_CBR250R_Slip_Specs.jpg
Köfte-ekmek pahalı yahu...peynir-ekmek olmasın ''o''....eğer bu fiyata kawa bunu satar
yamaha da tracer 900 satarsa 2016 da honda yı seyredin bu piyasayı allak bullak eder
tekrar pazardaki payı eline alır
ben bildim bileli kime sorsan japon dediğin zaman honda der başka birşey demez(teknik deytay bilmeyen motorun m sinden anlamayan...)
ama güzel motor iyatı güzel eğer zam yapmadan 6 ay satsınlar bu motoru üretmeye yetiştiremezler köfte ekmek gibi gider
aga benim kafa karışık...bi heves ediyorum sonra düşünüyorum en basitinden bir diz örtüsü bile kullanamayacağım aklıma geliyor depo kılıfı takamıycam stres yapıcam gibi sanki valla leyla oldum bu seçim konusunda...
evet arkadasim ayni şekilde ama yol bitmedi öndeki araba cekilmediği için yavaşladım forumda flame(alper abi) diye biri var belki taniyorsun 182de kesiciye girmedi onun sürdüğü cbrda181km/h ve CBR250...kesiciye de girmedi...daha da giderdi yani (büyük ihtimalle yol bitti)...:queen::cherry::mrgreen:
grenajlı makinadan hep kaçındım beyler iri kıyım kilolu göbekli bir gençlik ve jenerasyon var şunları iri yapsalar ne olur ninja satışları mı düşer çok merak ediyor...
aga benim kafa karışık...bi heves ediyorum sonra düşünüyorum en basitinden bir diz örtüsü bile kullanamayacağım aklıma geliyor depo kılıfı takamıycam stres yapıcam gibi sanki valla leyla oldum bu seçim konusunda...
Yazık la bu Kawasaki'ye. Kaderi Hyosung gibi olacak herhalde. :sunny: Ona frenleri tutmuyo dediler, buna da grenajları düşüyor diyorlar"Yedek parça ve bakım fiyatları kol gibi " klişesi bitti, bu başladı
Hayırlısı :bounce:
far gsxr gibi olmuş. kuyruk gayet hoş. tek silindir makinanın hakettiği fiyat. hatta kawasakinin pahalı olduğunu varsayarsak gayet iyi bi fiyat.
grenajlı makinadan hep kaçındım beyler iri kıyım kilolu göbekli bir gençlik ve jenerasyon var şunları iri yapsalar ne olur ninja satışları mı düşer çok merak ediyor...
yorumlara bak. hayallere bakaga benim kafa karışık...bi heves ediyorum sonra düşünüyorum en basitinden bir diz örtüsü bile kullanamayacağım aklıma geliyor depo kılıfı takamıycam stres yapıcam gibi sanki valla leyla oldum bu seçim konusunda...
Motosiklet 5 vites ve topspeedi 143 olduğu için cbr önde benim gözümde.Kücücük yahu cbr125 gibi kalıbı var.fiyat ucuz çünkü sl demek slim lightweight demek imiş... 250cc diye görmüyorum bile.
euro 3 tl oldu, fiyat 13.000 ü geçti
uygun fiyatlı kawasaki serabı gördük galiba![]()
euro 3 tl oldu, fiyat 13.000 ü geçti
uygun fiyatlı kawasaki serabı gördük galiba![]()