Herşey çok güzel ama Far bu şekilde olacağına Ninja 300'ün farı gibi olsaymış keşke
İnceleme için teşekkürler emeğine sağlık.
Yalnız ben motoru beğenmedim, çok küçük değil mi yahu ? Yoksa fotoğraflar mı aldatıyor ? Teknik veriler ve fiyat güzel, yanlız boyutları sevmedim ben... Yine de Honda'ya tercih edilir.
elinize sağlık...alıpda bilgi veren arkadaşlarada teşekkür ederim...
dunlop lastık takmaları cook daha ıyı olmuş ama lastik ölçülerini görmedim ben fotoda ve lastikler biraz ince gibi geldi bana . canlı bır sekılde gormedım sadece fotograf uzerınden konusuyorum. belkide fotoda göz yanılması benımkısı...
Ninja 300 ün 20 bine dayanmış fiyatıyla 1 sene sonrasında, grenajları birleşme noktalarından ayrılıyorsa, bunun halini düşünemiyorum.http://www.altinelbiseliadam.com/kawasaki-ninja-300-incelemesi/
Renk olarak sanırım sitede beyazıda var hatırladığım bence o daha güzel :cat:
Öncelikle ellerine emeğine sağlık kardeşim.
Kalıbına birşey diyememde motor yakışıklı görünüyor. Hondanı anlamsız fiyat politikası bu makinanın şansını çok daha arttıracaktır diye düşünüyorum. Özellikle IRC yi makinanın yanına yaklaştırmayan Kawasaki mühendislerininmi,yöneticelirininmi, artık kimse elinden öperim :cat:
Benim merak ettiğim tek nokta (varda ben göremiyorsam düzeltin) arkadaş neden 4 lü koymuyolar şu motorlara yeni kasa hariç CBR 250ler olsun Ninja olsun adam yerine koymuyolarmı bu segmenti anlamdım ben. Atla deve diilki zarara sokacak bir maliyeti yokki garip valla.
sl250 nin cbr 125 gibi bi kalıbı var, cbr 250 nin görüntüsü bence daha hoş.
mete handroyu bu motorun üzerinde merak ediyorum :cherry:
Çok şekil çok cici makine....Rengi yeter....(yeşil-siyah) renk kombinasyonu olağanüstü...fiyat ta uygun ve/fakat yedek parça fiyatları nasıl olur acep...????
o egzoz şaka mi??? soba borusu gibi .. bir dirsek boru koyup egzozu dahada uzatıp arkadan dolandırip ön tekere kadar getirselermis..
Duyduğum kadar Kawa servislerinde damar damar üstüne bindiriyorlarmisbence motor güzel lastikleri biraz ince karenajlari ilerde ayrılabilir(mis) .. İnceleme için tskler
Bir üye kawasakinin parça fiyatlarını yazdı gerçekten çok pahalı.Sanırım hondadan pahalı