Motorun 1000 km'lik rodajını bitirmek üzereyken izlenimlerimi yazayım.
İlk 500km'de Yamaha kitapçığında önerildiği şekilde azami 6000 deviri geçmedim. Başlarda bu düz asfaltta 60km/h'ye denk gelirken, 500km'yi tamamladıktan sonra 75-80km/h'yi buldu (@6000 RPM)
500 km'den sonra birkaç yüz km 6000-8000 RPM aralığında seyir ettim. Otobanda 117km/h gördüm en yüksek (@9000 RPM), henüz 800km yol yağtım toplamda, rodajı tamamlayıp ilk bakıma sokacağım yakında. Biraz uzun sürmekle birlikte rodajı nispeten uzun yolda yapmak çok faydalı oldu, önerebilirim imkanı olanlara.
Maksimum hızlara ulaştığında normalde duymadığım ufak bir cızıltı duyuluyor motordan, servise girdiğinde soracağım, fakat tahminim motor kapasitesini sonuna kadar kullanmamdan kaynaklı devirle bağlantılı bir ses, yine de daha detaylı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Genel olarak çok memnunum, süspansiyon, fren ve motor freni uzun yolda test ettiğimde de iyi bir tercih yaptığıma ikna etti beni. Oturuş pozisyonundan dolayı, şiddetli rüzgar ve yüksek hızlarda özellikle boyun ve kask bölgesine sağlam rüzgar yemenize sebep olabiliyor, zaman zaman korunarak hızlanmak adına kendimi hafif öne eğilirken buldum. Bunun dışında 800km sonucunda her 100km için 1.9L benzin tüketmişim, çoğunun otobanda geçtiği varsayılırsa ekonomik olduğunu düşünüyorum. Tam gaz, 100-110 km/h aralığında benzin tüketimi anlık 3.1 L/100 km maksimum gördüm.