selamlar malesef ticari mesaj olarak kabul edldiğinden,telefon numaramı yazamıyorum.bmw konusunda yardım isteyenler lütfen özel mesajla ulaşın.f 650 gs candır.kolay kola üzmez kullanıcısını,eğerki motorda sıkıntı var ise mutlaka gereksiz bilgisiz kişilerce, diagnostik cihazı olmadan ya ordadır ya burda tekniğiyle kurcalanmadık yeri bırakılmadığından motor sıkıntı çıkartıordur.ama çözümü var merak etmeyin.f 650 gs yurt dısında 400-500 bin km yapmış olanları var .kanıt abancı forumlar.
120 bindeki bir gs i açtım ön zincir dişlisindeki stoplama pulunu zincir değiştirdikten sonra yerıne takmamıs akıllı biri,bir başka akıllıda 6 tl verip orjinal pulu almak yerine ön dişliyi ana mile kaynaklamıştı

)),ön dişlinin bağlandığı ana milin dişlerini sıyırmıştı piston segman değişmeye gerek görmeden açmışken silindir contasını ana dişli milini,değişip sübap ayarını yapıp kapadık hala yollarda.
bir diğer f 650 i 80 bın km de açtım sadece antifiriz kullanılmadığından silindir kapak contası çürümüştü değiştik sübap ayarı yapmadan kapadık bunun giibi niceleri var yapılan motorlar.kısa kısa örnek verdim.alacağınız f 650 gs lerde 2000 model dahil hepsinde pc bağlantı yuvası var özel cihazla.pc ye bağlatıp kontrol etmeden expertiz yaptırmadan gs almayın .sonra demedi demeyin kalın sağlıcakla.