http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-vfr-800-a5-134025233/detay/
Son kullanıcısı oldum resmen:thumright Önümüzdeki hafta bir terslik olmazsa Transfagarasan planlıyorum. Kilometresi biraz daha artacak ama ilgilenen olursa gruba pazarlık payı bırakırım...
Sahibi honda fabrikasında mühendis bile olsa motoru iyi ve dürüst bir ustaya inceletmeden pazarlığa oturmamak lazım. 20bin km'deki motor 200bin km'dekinden daha büyük masraf çıkarabilir.
motorun km önemli değil eger bakımlıysa o motor seni daa epeyce bir süre idare eder.arkadasımda 3 yıl önce bi fz6 fazer vardı 78.000 km cevırmıs ve hala tas gıbıydı.motorda enufak ses yoktu.sımdı kımbılır kac km oldu motor.malesef ülkemizde km takıntısı olan cok.benım motorum 28 binde ve bir ara ilana koymustum adam beni arıyor ve km cok dıyor.dusun artık.arkadas vfr800 için 5 yasındakı motor ıcın 28 bin km cok diyorsan gidip sıfır alacaksın.yurt dısında bizim gibi bir durum yok.bakımlı olduktan sonra adamlar bizim tarihi eser gözüyle baktıgımız motorları alıp satıyorlar.
senin ilanını koydugun motoru bilmem ama o fiyatlara 40-50 bin km aralıgında baska bir 600 ccve üzeri motor alıncaya kadar vfr800 alırım daha iyi.çünkü V motor oldugu için sıralı dörtlüden daha uzun ömürlü bir motordur ve abs combine brake system , elektronik amortisör ayarı vb daha birçok özelliğiyle tercihim vfr 800 olurdu.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-vfr-800-a5-134025233/detay/
Son kullanıcısı oldum resmen:thumright Önümüzdeki hafta bir terslik olmazsa Transfagarasan planlıyorum. Kilometresi biraz daha artacak ama ilgilenen olursa gruba pazarlık payı bırakırım...
Emrah bey teşekkür ederim düşünmeniz için aşırı tecrübeli değilim elbet ama temkinli bir kullanıcıyım. Ne yapıp ne yapamayacağımı bildiğim kadar kullanıyorum. Risk almadan tembel tembel...Cbr250 ilk motor ve daha 3.500km ise vfr için çok erken emin olun.
dün akşam gördüm,o km de motoru ilana koyup geri kmyi çekmeden satmaya çalıştığınız içinde tebrik ediyorum
en azından %25inin 150-200.000lerde olduğu gizleniyor çünkü

RR'ın görüntüsünü beğeniyor motorun özgürlüğünü seviyordum giriş yapmak için öneriler üzerine CBR 125r aldım ama baktım ki biz uzun yol geziyoruz. Tavsiyelerin aksine beni koruyacağı yerde devamlı kamyonlar arasında bırakıyor ne geçebiliyor nede az yokuş olsa trafikte yerimi koruyabiliyorum yani hep tehlikede kalıyor kaçamıyorum hiç birşeyden. Sattım aynı gün cbr 250r aldım bu gerçekten güç olarak ideal ama ne bilim kocaman arabaları seven ve kullanan birisi olarak birşeyler hala eksik geliyordu... RR'lara F'lere felan bakmaya başladım göz dolduruyor gibi ama hiç konforlu gelmiyordu, anlayacağınız yine birşeyler eksik!
Taki VFR yi görene kadarGörür görmez aşk derler ya öyle. Tam istediğim gibi D/E sınıfı salon tipi spor araba tadında... Ben buradayım diyor, sol şeritte de giderim sağ şeritte de giderim diyor. Ayaklğa al marşıma bas sigaranı yak sesimi dinle diyor fiyatıda pek üzücü değil...
Şimdi tek problem benim sıfır tadında 250 lik ile üzerine para ile takas yapacak bir motor bulmak
Hadi bulalım bana bir motor![]()
Günaydınlar, iyi haftalar...
[url]http://i1232.photobucket.com/albums/ff362/erginturhan/photo-82.jpg[/URL]
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
Hoşgeldin, dilerim gönlüne göre bir VFR bulup, kazasız belasız keyifle kullanırsın...
Hocam yapılır mı bu şimdi nasıl güzel nasıl tatlı bir alet yaGüle güle kullanın inşallah banada nasip olur. Sağa sola tüm ilanlara saldırıyorum bakalım bir dönüş, anlşma olur
Az önce işe geldim benim cbr 250r nasıl zayıf nasıl zayıf geldi yaDün hayatımın en aptalca yolculuğunu yaptım galiba Bursa-Burdur arasını 3:15 sürede gelince güç-hız algılarım değişmiş. Gözümün kestiği heryerde 200-220 km/s geldim. Bıktım artık araba sürmekten yol bitsin istiyorum hemen. Araba 2.0 motor olunca galiba güç ayarım arabanın ki gibi kalmış motor nasıl cılız geldi
![]()
EhehehO benimki değil, ara sıra bulduğum VFR fotolarını paylaşıyorum... Aman diyeyim hıza dikkat...
Sen bu araba ayarı ile, CBR250'den VFR'ye geçiş yaparsan vay haline... Demek ki hıza karşı bir tutkun var. altında böyle bir güç varken her ne kadar temkinliyim desen de basarsın. Dikkat et. Bence sen CBR ile bir 10.000 km daha yap. Sonra büyült motosikletini