İlk mesajımdaki pro kaşar kelimesinden dolayımı bu mesaj silindi ?
İlk mesajımdaki pro kaşar kelimesinden dolayımı bu mesaj silindi ?
Kesinlikle hayır abi . Dokunmatik telefonun azizliği diyelim . Artı yazdıklarınızın hepsini dikkate alıcam ve ona göre davranacam teşekkürler .
Abi kaza tek şeritli yolda dallamanın biri sollama yapmaya çalışırken (sollama yasağı olan yerde) benim şeridime giriyo ve kafa kafaya çarpışıyoruz . Sonuç 10 gün hastane de yattım ölüm riskiyle girdim (adli tıp kaydı) kafatasım kırıldı , burnum kırıldı , elmacık kemiklerim hafif çatlamış, dişlerim kırıldı en çokda buna kıl oldumBaşlığı değil içeriğine yazılan cevapları merak ettiğim için bakmıştım ama korktuğumda oldu.
Ya arkadaş bu delikanlı açtı bu konuyu yazdı da bu ne bu kadar yorumlar?
Ulan millet patır patır kaza yapıyor eğitim diye bir taraflarımızı yırtıyoruz herkes uzman olduğu için midir nedir kimse bakmıyor bile? Ama af edersiniz abuk sabuk konulara üç sayfa yorum yazmışsınız üşenmeden.
Burası bir motosiklet forum sitesi arkadaşlık sitesi değil ki. Bu delikanlı bir sürü şekilde çözüm bulabilir, ama bakın yazının başında kaza yaptığını söylüyor. Kimsede demiyor ki arkada niye kaza yaptın nasıl oldu?
Ne kızmış arkadaş.
Neyse ALLAH Yolunuzu açık etsin..........
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
ilk geldiğinde seni buldu diğerlerini tanımaya başlayınca senden daha iyisini bulduğunu anladı.olay bu.
erkeksin çok yaptığınız şey daha iyisini bulunca diğerinden vazgeçmek, neyini anlayamadın ki?
Abi kaza tek şeritli yolda dallamanın biri sollama yapmaya çalışırken (sollama yasağı olan yerde) benim şeridime giriyo ve kafa kafaya çarpışıyoruz . Sonuç 10 gün hastane de yattım ölüm riskiyle girdim (adli tıp kaydı) kafatasım kırıldı , burnum kırıldı , elmacık kemiklerim hafif çatlamış, dişlerim kırıldı en çokda buna kıl oldumraporlarda karşı taraf komple suclu ,bende kusur yok yazıyo .gerekli işlemler yapıldı davalar açıldı
Kaskının markası neydi acaba?
Konudaki tek dikkate alınacak mevzu o çünkü.büyüksün hocam bende kaskı sormak istedimdi sen benden çok önce girmişşin mevzuuya:queen:
Sayın abicim bende hiç kusur yok inanır mısın . olay yeri jandarma raporu komple karşı taraf suçludur diyo yazılı rapor ve benden için 'KUSURSUZDUR' YAZIYOR . artı mahkemede hakim detaylı keşif istedi bilir kişi raporu komple karşı taraf suçlu raporu çıkardı çok detaylı bi yazılı beyanla bende de 'KUSURSUZDUR ' yazıyor . tek şeritli bi yolda komple sollama yasağı olan bi yerde karşı taraftan traktör geliyo onun arkasına yapışmış pat diye benim şeridime girdi ve kafa kafaya çarpıştık . kaçacak yer yok yol çok dar kaçsam bile sağlı sollu şarampol . umarım aydınlatıcı olmuşumdur. bende kusur olsa yazarız .Peki güzel kardeşim karşı taraf kanunlar ve trafik kurallarına göre suçlu. Sende hiç mi kusur yoktu sence?
O senin şeridine girmeden önce göremez miydin?
Daha ileri bakarak bunu önceden görüp tedbirini alamaz mıydın mesela?
"