merhaba arkadaşlar 1-2 hafta önce 2008 gri renk fazer la aranıza katıldım. çanta çanta demiri egzoz koruma demiri koruma topuzu vardı bide ön cam aldım. önerebileceğiniz başka bi aksesuar varmı gaz kolu ve manetler sert geldi kısa manet önerirmisiniz? gaz kolunu yumuşatmak için yağlamakmı lazım acaba? wd40 iş görürmü?
Bi motora aksesuar koymaya kalkarsan sınırın yok. O yüzden başka ne takabilirim diye sormak yerine, istediğin aksesuarları söylemelisin ::sm_smile
Led stop, Led sinyal, Alt sakal, portatif plakalık, Xenon, gidon amortisörü, Iridium buji, performans hava filtresi, elcik ısıtma, yan grenaj, custom sele, monokapak, custom çamurluklar, radyatör koruma, vites göstergesi, çakmaklık, power commander, jant şeridi, angel far, çakar, çelik fren hortumu, denge topuzu, headers, papatya disk, custom ayna, custom depo kapağı, custom hidrolik haznesi daha sayayım mı :mrgreen:
Gaz kolu sertliğini yağlayarak veya tel değiştirerek giderebilirsin. Fakat manet sertliği gibi kolay bi iş değildir..
alacağım motorda akrapovic egzos var. bunlar satılabilir mi?
ben tercih etmiyorum.
Satabilirsin..