- Konu Yazar
Merhaba forum üyeleri.
Bu konuyu burda açmama bazıları gülebilir yahu motor forumunda kim ne diye motoru kötüler diye ama ben forumun samimiyetine inandığım için konuyu açıyorum.
Ben öğrenciyim ve ocakta sıfır cbr 250r aldım. Yaklaşık 11.300 TL civarlarına.
Zevk için aldım ve üniversiteye gitgelimi sağlasın diye ancak motora Eskişehir'de sadece 3 ay binilebiliyor gerçekten.
Hem racing motor olduğundan çanta takamadığımız için bir şey taşıyamaz olduk.
Şimdi diyorum ki motorun şuanda sıfır fiyatı 12.750 TL olmuşken motoru satıp arabaya mı geçsem?
Motorum daha rodajını bile tamamlamadı.
Motor sürmekten acaip zevk alıyorum ama öğrenci adamım motorla yılda nerden baksak 10 bin kilometre yapıcam 4 sene sonunda motor ne halde olur kim bilir.
Araba bu yönden de bir adım önde.
Sizler benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
İstediğiniz her şeyi sorabilirsiniz.
Sizce benim için en uygunu nedir?
Bu konuyu burda açmama bazıları gülebilir yahu motor forumunda kim ne diye motoru kötüler diye ama ben forumun samimiyetine inandığım için konuyu açıyorum.
Ben öğrenciyim ve ocakta sıfır cbr 250r aldım. Yaklaşık 11.300 TL civarlarına.
Zevk için aldım ve üniversiteye gitgelimi sağlasın diye ancak motora Eskişehir'de sadece 3 ay binilebiliyor gerçekten.
Hem racing motor olduğundan çanta takamadığımız için bir şey taşıyamaz olduk.
Şimdi diyorum ki motorun şuanda sıfır fiyatı 12.750 TL olmuşken motoru satıp arabaya mı geçsem?
Motorum daha rodajını bile tamamlamadı.
Motor sürmekten acaip zevk alıyorum ama öğrenci adamım motorla yılda nerden baksak 10 bin kilometre yapıcam 4 sene sonunda motor ne halde olur kim bilir.
Araba bu yönden de bir adım önde.
Sizler benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
İstediğiniz her şeyi sorabilirsiniz.
Sizce benim için en uygunu nedir?