- Konu Yazar
Arkadaşlar şunu belirtiyim motor benim için her zaman bir tutku olmuştur. Şuan gidip araba alırsam arabayı sevdiğimden veya motoru sevmediğim den değil soğuk hava şartları yüzünden alırım.
Bu arada geçen cuma gayet sağlıklıydım
deyim yerindeyse turp gibiydim dedim motora bineyim bir saat felan gazladım Bursa yolunda git-gel şeklinde.
Eve geldiğimde burnum akıyordu geçer dedim bu gün yataktan kalkamadım.
Allah'tan şuan iyiyim.
Ama asıl sorun o gün 2 kat eldiven elimde, üstumde 4 mevsim tekstil korumalı mont içinde de 2 kat giysi + atlet vardı yani bu kadar korumaya rağmen bu duruma geldim.
Soğuktan bişi olmaz diyenler ne yapıyorlar da araba ile kıyaslıyorlar anlayamadım.
Ama çoğu kişi gibi bende bu aylar geçtiğinde yazın arabanın içinde kazık gibi oturmaktansa motoru tercih ederim.
Bu arada geçen cuma gayet sağlıklıydım
deyim yerindeyse turp gibiydim dedim motora bineyim bir saat felan gazladım Bursa yolunda git-gel şeklinde.
Eve geldiğimde burnum akıyordu geçer dedim bu gün yataktan kalkamadım.
Allah'tan şuan iyiyim.
Ama asıl sorun o gün 2 kat eldiven elimde, üstumde 4 mevsim tekstil korumalı mont içinde de 2 kat giysi + atlet vardı yani bu kadar korumaya rağmen bu duruma geldim.
Soğuktan bişi olmaz diyenler ne yapıyorlar da araba ile kıyaslıyorlar anlayamadım.
Ama çoğu kişi gibi bende bu aylar geçtiğinde yazın arabanın içinde kazık gibi oturmaktansa motoru tercih ederim.