Meraba arkadaşlar dün gece park halindeki motoruma, araba park etmeye çalışırken motoruma çarptı ve sol tarafa devrildi. Motorun kafa grenajı ve sol aynası kırıldı. Tutanak tuttuk yalnız ben fotoğraf çekmedim sigorta için bu sorun olurmu. Birde bu parçaların orjinallerini nereden temin edebilirim? Şimdiden teşekkürler. .

fotolar şartı birde plakanın çıkması zorunluk ya tekrar aracı bulursunuz yanyana getirip çekersiniz yada masrafı tek taraflı siz ödersiniz sigorta kesinlikle karşılamaz ozgurakman arkadaşın dediği bahane arıyorlar araç kazasında yaşadım çünkü![]()
seleciler yarın sabah hallediyoz mu şu işi..
sabahtan sitelere sünger almak için gitmeyi düşünüyorum..sonra moruğun yanına geçicem, gelecek var mı?
Evet Ankara tayfası, döşeme için yarın saat kaçta ve nerede buluşuyoruz?
erro sabah akcda gıtmeyı dusunuyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------
yarın ne yapıyoruz neye karar verdınız ?
Fazercı dostlarım sizlere küçük bir işim düştü Sorum şu 2006 model 28.000 kmde full orj.FZ1 FAZER 18.500 gibi bir rakam edermi?
Kafama takılan şu fazer 800 yle arasında rakam farkı kalmıyor 2011 2012 fazer 8 arasında 3-4bin gibi rakam kalıyor.
Fz1 fazer bu rakamları edermi model yılı ile aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler şimdiden.
Anlaşılan yarın buluşamayacağız ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:16 ----------
Bizim tayfa ilk günden yalan oldu sanırım :queen: :queen: :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:58 ----------
seçkin abi sabah telefonlaşır buluşuruz. sende örnek fotoğraflar varmı ( baskı halinde )
Evet fotoğraf ve logoyu print ettim. Yanımda getiririm.
ben koltuğun kasığı ağrıtan kısımlarını traşlatıp oturma kısmını da alttan 30-35 delik açarak yumuşattım...sonra kendi kılıfını yeniden taktırdım..fotoları ekleri en kısa zamanda...görünüş itibariyle bi değişiklik yok selede...deneme şansım çok olmadı..tam performansını uzun yoılda görecez...
bu arada selenin içindeki sünger sünger değil..poliüretan ve bi kaç malzemenin karışımından oluşan süngerimsi birşey...süngerle yapılacak bir modifikasyon ilerde çökme, pot yapma gibi problemlere yol açabilir gibi...
daha önceki sayfalardaki linkte verilenlerin işi biraz uzun...seçkin ve eren onlardan yaptırıyorlar sanırım
arkadaşlar bu motor hakkında ne düşünüyorsunuz çanta ve çanta demiride var, ederi ne sizce bu motorun?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-servis-bakimli-2008-fazer-153136196/detay