Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benim burdan arkadaşım. Waytake markası. Motosiklet aksesuarları üretiyor özel sipariş üzerine. Şu sıralarda o hilal bağlantı parçasından yapıyo, bitmek üzere. . :cat:

cıhan sadece hılalınımı yapıyor yoksa komple top case baglantı demırınıde yapıyormu

Tamam Cihan, bize fiyat bilgisi ve varsa prototip fotoğrafı verebilir misin :) givi çanta demirinin hilalinin aynısı olacaksa ben varım :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-kazasiz-temiz-fazer-154686253/detay

şu motorun ederi ne sizce ? yarın gidip bi baksammı diyorum

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Tamam Cihan, bize fiyat bilgisi ve varsa prototip fotoğrafı verebilir misin :) givi çanta demirinin hilalinin aynısı olacaksa ben varım :)

Birebir aynısını yapar.. Henüz bitmedi. Bittiğinde gerekli şeyleri burada paylaşırım.. Bu arada FZ8 koruma takozum bu akşam tamamlanıyo kısmetse. Bir takım beyaz bir takım siyah ::sm_smile beyaz kendime, siyah ilk numune sözümüz olan birine..

cıhan sadece hılalınımı yapıyor yoksa komple top case baglantı demırınıde yapıyormu

Hilal parçasını yapıyor onun olayı zor ve kolay bulunmuyo diye.. topcase tablası demiri ayrı zaten..

Birebir aynısını yapar.. Henüz bitmedi. Bittiğinde gerekli şeyleri burada paylaşırım.. Bu arada FZ8 koruma takozum bu akşam tamamlanıyo kısmetse. Bir takım beyaz bir takım siyah ::sm_smile beyaz kendime, siyah ilk numune sözümüz olan birine..

Hilal parçasını yapıyor onun olayı zor ve kolay bulunmuyo diye.. topcase tablası demiri ayrı zaten..

diğer takozu bana mı yaptın yoksa? Ne gerek vardı dostum. Neyse madem yapmışsın, uğraşmışsın o kadar. Hediye hediyedir :rendeer:

İzmir İl Temsilcisi
Cihan hocamız fz8'in şerefine ıslatma babında herkese fz6 takozu yapıp birer birer dagıtıcak arkadaşlar :mrgreen:

seleciler yarın sabah hallediyoz mu şu işi..

sabahtan sitelere sünger almak için gitmeyi düşünüyorum..sonra moruğun yanına geçicem, gelecek var mı?

Motosikleti
Şu anki yaptığım koruma takozları Fazer 8 için arkadaşlar. Ama yakın zamanda hem FZ6 için hem FZ8 için koruma takozunun seri imalatına geçicem. Haberiniz olur zaten :cat:

İzmir İl Temsilcisi
Şu anki yaptığım koruma takozları Fazer 8 için arkadaşlar. Ama yakın zamanda hem FZ6 için hem FZ8 için koruma takozunun seri imalatına geçicem. Haberiniz olur zaten :cat:

Ben seri anlamam vallaha hediye paketinde isterim :cherry:

Arkadaşlar can sıkıntısına ön dişli temizligi yaptım hyo'dada temizliyordum mct'dede fakat böyle pislik çıkmamıştı.

Malesef çıkan pisligin fotosunu çekemedi fakat balçık ve ufak dal kırıntıları parçları dahi çıktı içinden bir avuç balçık ayıkladım.

Balçıkları ayıkladıktan sonra gaz yagı sıkıp birazcık yagların süzülmesini bekledim.

ön dişli muhafaza kapagının dışı siyah içide siyah sanıyordum megersem beyazmış temizleyince ortaya çıkıyor :cherry:

yaglar süzüldü yag filtresi gözükmeye başladı ..

Tazikli suyu dayayıncada yag filtresinin markası gözüktü

Zincirimin yanları paslanmış malesef bi gaz yagı diş fırçası ile onuda halletim.

Kısacası zincir temizligini aradan çıkarttık.

Ben seri anlamam vallaha hediye paketinde isterim :cherry:

Arkadaşlar can sıkıntısına ön dişli temizligi yaptım hyo'dada temizliyordum mct'dede fakat böyle pislik çıkmamıştı.

Malesef çıkan pisligin fotosunu çekemedi fakat balçık ve ufak dal kırıntıları parçları dahi çıktı içinden bir avuç balçık ayıkladım.

Balçıkları ayıkladıktan sonra gaz yagı sıkıp birazcık yagların süzülmesini bekledim.

[url]http://i.hizliresim.com/eoNWzo.jpg[/url]

ön dişli muhafaza kapagının dışı siyah içide siyah sanıyordum megersem beyazmış temizleyince ortaya çıkıyor :cherry:

[url]http://i.hizliresim.com/KZzB10.jpg[/url]

yaglar süzüldü yag filtresi gözükmeye başladı ..

[url]http://i.hizliresim.com/KPaWEb.jpg[/url]

Tazikli suyu dayayıncada yag filtresinin markası gözüktü

[url]http://i.hizliresim.com/KgY0LQ.jpg[/url]

Zincirimin yanları paslanmış malesef bi gaz yagı diş fırçası ile onuda halletim.

Kısacası zincir temizligini aradan çıkarttık.

ben de motoru aldıktan sonra ilk yağ değişiminde ön dişli önündeki kapağı sökünce balçıkla karşılaşmayı beklemiştim ama cillop gibi çıkmıştı:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------

git o zaman fazer 8 sayfasında reklamını yap arkadaşım..fz6 için daha ürün üretmeden gelmişsin burda hebele hübele

Motosikleti
:mrgreen: yaptık ya len FZ6'ya da, hatta kendi motoruma taktım numuneyi.. :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar