ıyıde su anda bosa kırmızı ıcın ograsıyorsunuz cunkı kırmızı zaten yokmus. belkı gorsel olarak evet kırmızı gıbı durcak ama ıoslev olark fark olcak. ve aynı zamanda satarkende kırmızı anahtarım var dedıgınde bıraz yalan beyan olacak.
üstad orjinal kırmızı anahtarım var ama bulamıyorum elimde hiç yedek anahtar yok ebaydan iki renk istedim ikiside kırmızı geldi zaten yaptırısam ikisinide kırmızı yaptırmak zorunda kalabilirim olay motoru satarken kullanmakdan çok allah korusun kırılma yada kaybolma durumunda motora anahtarı buluncaya kadar binememeanladın mı zaten yapılabileceği konusunda da hala şüphelerim var.
inşallah bakalım gelişmeleri paylaşırız bizde sizin sele olayından faydalansak süper olur aslında amabi bitsinde projeler paylaşırız
![]()
cumöartesı gunu bulusup yapmaya calısacagız eger yaptıktan sonra sende begenırsen selenı cıkarır bana otobusle gonderırsın hemen aynı gun ıcınde yaptırır gerı sana gonderırım.
tamam bana uyar valla kırmızı detaylı olan bende mükemmel olur diye düşünüyoruminşallah herşey yolunda giderde yaparız
![]()
valla resimdeki gibi olacaksa hakikaten değer allah işinizi rast getirsin
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=152029902&rnd=2945 şu motor icin ne dusunuyosunuz. Istedigim tum ekstralar var istanbuldayim gerci ben
bende dun aksam kendısıne msj attım bugun sabah cvp vermıs =)Arka çanta taşıyıcı ve motor koruma demiri yaptırmayı düşünen arkadaşlar, forum üyelerinden piyanist_irfan'a özel mesaj yoluyla ulaşmalarını tavsiye ederim. Hem fiyatta çok yardımcı olur, hem de çok güzel işçiliği vardır. Kendisine web sitesinden de ulaşabilirsiniz.
http://www.irfmotor.com/urunler/motor-koruma-demiri/detay/170321/yamaha--fazer-motor--koruma--demiri
bende dun aksam kendısıne msj attım bugun sabah cvp vermıs =)
bu arada ankarada ımmo ısını cozdum bos anahtarı goturuyorsunuz 50-80 tl arsında bır rakama ımmoyu montaj edıp anahtarını 30dk ıcınde teslım edıyor. su anda bos anahtar temın etmedıgım ıcın henuz bırsey yaptırmıs degılım. yarın bos anahtarı satın almayı dusunuyorum.