Hesap fake. Yada profil sahibi bu yasta cok sabirli.
Motor gücünü Chip Tuning ile 20beygir civarına düşürdükten sonra 1300cc ile de başlanmasında sakınca yok.
Dostum tamam 600 lükten vazgeçtimde 130 luk ne ya millet bana poposuyla güler :cherry: en iyisi kawasaki ninja 250r ile başlıycam yada hyosung gtr250 ile
Dostum tamam 600 lükten vazgeçtimde 130 luk ne ya millet bana poposuyla güler :cherry: en iyisi kawasaki ninja 250r ile başlıycam yada hyosung gtr250 ile
Görüntü için alıyosan hiçbirşey alma. Millet gülermiş cevaba bak.
Ducatili beye de helal olsun al kullan demiş, adam rahat...
600lük kesmez başta.sizin mantığınıza göre adamın en az suzuki hayabusa,kawasaki 1300 falan alması gerekliKardeşim sen dinleme bunları, bunların hepsi fakir oldugundan 125-150cc diye ısrar ediyolar. Biz ondan aldık kimse yüksek cc almasın istiyolar, içleri fesat bunların. Ben ybr125 sahibi olarak sana diyorum ki 600ün altına düşme. 250 falan hikaye, senin yaşına tecrübene gidecek makina 600ccden aşagısı değil. saçmalıyosun diyen yalan söyler. bu sene 600le başlarsın, sonra 1000-1300e sırayla atlarsın. ducatiyi boşver, cacık o motorlar bi nane olmaz. 600rr değil de gsxr 600 tavsiye ederim.
600lük kesmez başta.sizin mantığınıza göre adamın en az suzuki hayabusa,kawasaki 1300 falan alması gerekli.Adamı öldürmeye çalışmıyoruz tavsiye istemiş bizde tavsiye veriyoruz ama ne olur adam gsxr 600 alır 20-30 beygir civarına düşürür rahat rahat kullanır
![]()
Adam al sür dediyse belki şaka anlamındada söylemiş olabilir tam bilmiyorum zaten ben yok abi saol ben bunu trafikte zaptedemem ben şoförlüğüme o kadar güvenmiyorum dedim. Ama onun motorunu sürmeyi çok istiyorum. Fakat trafikte değil. Trafiğe kapalı bi büyük yol var bizim burda baya geniş biryer orda müsait olduğu bir zamanda orda sürmek istedim gittim söyledim olur dedi. Sence orda yavaşça gayet sakin ve normal bir şekilde sürsem bi sorun olurmu. Sürmek istememin nedeni maksat heves.
kardeşim konu açmışsın tavsiye verin yardım diyorsun burdaki insanların görüşlerini önemsemiyorsun. Yardımın ne amacı kaldı ki. sen bence 250lik motorları olan arkadaşlarına sor onlar sana daha iyi yardımcı olur.
forum iyice çoluk çocuk doldu artık cevap vermeyin böyle konulara dostlarım...
Kardeşim sen dinleme bunları, bunların hepsi fakir oldugundan 125-150cc diye ısrar ediyolar. Biz ondan aldık kimse yüksek cc almasın istiyolar, içleri fesat bunların. Ben ybr125 sahibi olarak sana diyorum ki 600ün altına düşme. 250 falan hikaye, senin yaşına tecrübene gidecek makina 600ccden aşagısı değil. saçmalıyosun diyen yalan söyler. bu sene 600le başlarsın, sonra 1000-1300e sırayla atlarsın. ducatiyi boşver, cacık o motorlar bi nane olmaz. 600rr değil de gsxr 600 tavsiye ederim.
Püf noktaları bilmiyorum diyosun, 600 lük motor alıcam diyosunr: Bence düşük hacimli al tecrübe kazan. Hayatınla tecrübe etmemelisin :bestmt:
Honda veya Bmw eğitimlerine katıl daha sonra alacağın motor 70hp üstü ise gücünü düşür kullan. Gerekli şartlar sağlandıktan ve motor gücüne gerekli müdahale yapıldıktan sonra kaç cc ile başlandığının önemi yok.