17 yaşını dolduran her vatandaşa a2 ehliyet veriliyor yani lise 3 lise 4 hatta lise 2 hatta ilöğretim terk adam bile motosiklet kullanabilir TC de git kendine başka eğlence bul
17 yaşını dolduran her vatandaşa a2 ehliyet veriliyor yani lise 3 lise 4 hatta lise 2 hatta ilöğretim terk adam bile motosiklet kullanabilir TC de git kendine başka eğlence bul
Sen mevzuyu çok yanlış anlamışsın, Mevzu ehliyet alıp almaması değil. Sen Sakin ol, böyle şeyleri de takma kafana...
Mevzu o liseli capsleri yani ? Yaşın kaç senin ya yardımcı olacaksan birilerine gel buraya çoluk çocuk gibi takılma
O kadar yanlış bilgilenmissinki arkadaşım yani gülsem mi yoksa senin için üzülsem mi karar veremedim...Arkadaşlar ölmeni istemediği için en fazla 250cc ile basla diyorlar ama sen cbr250 ile cbr600rr seriligi dışında tamamen aynı diyorsun...Biraz mantik lütfen...Cbr600rr'ın 0-200 değeri cbr250r'ın 0-100 değerinden daha da düşük bunu biliyormuydun?
---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 19:01 ----------
Abicim ben de lise 3'e gidiyorum ama bunları üstüme alınmıyorum, orda ki mesele liseye gitmek öğrenci olmak değil. .Ben de ilk defa motosiklet kullanicam 600cc yeter mi? diye konu acsaydim ben de "liseli" olurdum.Diğer arkadaş espri olarak kullanmış onu![]()
Motor gücünü Chip Tuning ile 20beygir civarına düşürdükten sonra 1300cc ile de başlanmasında sakınca yok.
Konuyu hortlatmak istemem ama: Sayın "Ahmet Abi"
0 tecrübesi olan adam 200 küsür kilo motor ile ve gidon turu daracık olan motor ile başlamasında sakınca yok mu?
Hala yok diyorsan suscam.
600luk neyine lan senin! 2 3 gün önce ben Cbr 125aldim 17yasindayim sen oyuncak mi sanıyorsun bunu aaa bak 600luk.hatta affetmez kardeşim yapma.Al 125 250kullan.125bile agir emin ol.İlk gün düştüm ben motoru zor direttim ki 600luk kaç kilo.az düşün.ayrıca senin gibi düşünenler yüzünden bu aletin adi şeytan icadi.Arkadaşlar 5 ay sonra motosiklet ehliyetimi alıcam yani 17 me basıcam ama ehliyetimi alır almaz küçüklüğümden beri hayalim olan honda cbr600rr almayı düşünüyorum fakat çevremdeki motorcular bana düşük cc bir motorsikletle başlamamı söylüyo ben zaten önceden honda cbr125r ve cbf150 kullanmıştım siz ne dersiniz? bide bizim bi abimizin ducati bir motosikleti var 748cc lik ben onu biraz kullanırsam 600 lüğe alış cağ düşünüyorum fakat onu zaptedememekten korkuyorum. Yani trafiğe kapalı düz bir yolda motoru sürcem sahibi bana ana caddede bile istersen al sür dedi ama trafiğe kapalı alanda sürmek istedim sizce yavaş yavaş sürersem bir sorun olurmu motosiklet kullanmanın püf noktalarını tam olarak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Konu yanlış yerdeyse taşınabilir.