Vayy... İşte İzmir MT böyle çatırdamaya başladı... (dermişim) 
::music::
la lalalala
lala lala
duymuyorum
pardon
ne didiiin?
::music::::music::::music::
Abooo.Lafı da dokundurmuşsun abiBuralar hep kar hep buz
Napalım çıkamadık geçen pazar
![]()
Yok be abicim, kardeş kardeş takılıyoruz
Üç günlük motor sevdalısı halimle sana laf mı söyleyeceğim, cahil cahil sallıyorum kendimce![]()
Sen, yola çıkılmaz diyeceksin de, ben çıkacam. Canıma mı susadım...
çatırdayacak kadar büyümedik dahaVayy... İşte İzmir MT böyle çatırdamaya başladı... (dermişim)![]()
çatırdayacak kadar büyümedik dahaen azından motorlar küçük
![]()
tabiki öyle bişey yokBüyük motor küçük motor fark etmez, birlik olunsun yeter... Ne o yoksa benim motorum senin motorunu döver mi diceksiniz? :queen:
Yok abi burada çıkılacak gibi değildi cidden.Bu taraflar soğuk buzluGerçi bu gün güzel hava...Pazarda 14 derece olacakmış.
tabiki öyle bişey yoköyle olsa bizi çoktan fasulyeden sayarlardı
yazdan beri beraberiz nice seneler beraber olucaz inş.!
birlik, beraberlik, saygı-sevgi çerçeveleri hava geçirmiyor herkes misyonunun farkında!![]()
emre abicim gözlüklerini yirim ne kadarda tatlısın yok böyle bir karizma yok böyle bir endam yaaa :cherry:
lafı banada dokundurmussun soguk asfalt mevzusuna ahahaha :cherry:
bende belki psıkolojık ama soguk aslfatta korkuyorum viraja frenlerde dahi çekiniyorum aslında aslfat soguklugundan öte lastigin ısınmasını engelleyip lastigin yumuşamasına izin vermedigini düşünüyorum belkide sadece psıkolojıkama bence en yakın flame(alper) abicigimden bilgi alın. spile en yakın o.
birde manisa tarafından gidiş kapalı diye biliyorum haberiniz olsun.
bu yaz daha gezi yapmıştım tabela vardı manisa tarafından yol kapalı diye ankara yolu açık sadece diye biliyorum.
şöyle hemen örneklendirelim.
bu gezimdeki 2nci fotoya bakarsanız tabela var manisa yönüne gidiş kapalıdır diye yani manisadan gidişte kapalı yol calışması var spil milli parkı yenileniyor vs vs.
ama işte bu yazın sonunda gitmiştim.
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/121590-hyosung-spil-dagi-domuz-avi-fotolari-ve-son-gezimiz.html
---------- Post added at 05:21 ---------- Previous post was at 05:12 ----------
Bu arada bozdag gerçekten kapalımı ?
her sene kayak yapmaya ve telefirige binmeye giderdim çok üzüldüm şuan gerçekten..
ahahahaha abi çok güldüm ya..
vallaha dediklerine katılıyorum hemfikrim..
yarın gelemiyecegim özel sebeblerde dolayı aslında özel sebeb demiyelim maddiyat çok harcama yaptım vizelerden sonra.
Motora yakıt parası bile ayıramıyorum. 2 hafta sonra düze anca çıkacagım :cherry:
bu akşam cafedemi buluşucaktınız gelirdim yahu haberim yoktu ...
Birde bugun çarşıya çıktım yürürken karşıdan xj6n gelirken gördüm beyaz. sen sandım balaklavası vardı emre abiiii diye bagırdım adam yaklaşınca şok oldum :cherry: ama nasıl heyecan yaptıgımı anlatamam :cherry:
fotolar nerede link istiyoruz![]()
Güzellikler yitip gitmiyor ki üstadEllerim dondu abi ya.Herşey Belkahve'ye kadar güzelSonrasında karakış başlıyor.Çok soğuk bu taraflar...
Eyvallah Cemal kardeşneşen hiç bitmesin sodalimon
geçen gün optimumda seni görür gibi oldum ama emin olamadığımdan selam vermedim![]()
Ya Cemcim, beni bağışla, Z750 fotoğraflarını kuşlar almış uçurmuş kardeşim :santa:fotolar nerede link istiyoruz![]()
Her zamanki gibi saldıracaksanız buyrun kardeş :wiinkk: daha hafta ortasında özledim her birinizi :sunny:Saldırın Emre abi hurraaaaahahahaha