- Motosikleti
- 750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olması yada olmaması hiç birşey ifade etmez...
ortalığı seviyesizce yorumlarla doldurup, hakaret etmek nedir ?
çıkarsın eleştirini yaparsın, doğru yada yanlış bakılmaz bilindiği kadarıyla cevap verilir yada bu adam burada haklı denilir...
işin içine hakaret girdiği anda, seviyenin hakketiği cevabı veririm...
saygı görmek istiyorsanız, saygı göstermesini bileceksiniz...
bir daha da bana birader demeyin, ismimi bilmiyorsanız orada nick yazılı öyle hitap edin, sizin gibi biri tarafından şahsıma birader denilmesi benim için en büyük hakarettir!...
Yemişim seviyesini,
Senin şahsına ait bir söylemim olmadığı sürece, sırf başbakanı savunacaksin diye kendi kendine artislik yaptigin her postunda bende senin hak ettiğin cevabi veririm..
Benim başbakan hakkında yaptigim yorumlarda, senin üzerine alınman gereken bir durum varmı? İstediğim yorumu yaparim istediğim yorumu yapmam, bunun için sendenmi izin alicam?
Adamın tipini beğenmiyorum, bıyıkları tırt, gözünün üstünde kaşı var, sevmiyorum zorlamı?
Başbakanla benim aramdaki sayginliği korumak sana kaldi? Başbakan senin babanmi?
Şikayetin varsa bildirirsin olur biter.
Bu arada ismini beğenmediğim için ''Birader'' kelimesini kullandım, seni kendime yakın hissettiğim için değil.
Daha ne yakınlığı arıyorsun sinancım...
Adamlar biat kültürü mensubu...
Ayrıca şunu ekleyim yazıya....
Keşke sadece dişleri pis olsaydı....
Razıydık... Nasılsa öpüşmeyeceğiz...
Ama başka yerleri öyle olunca olmuyor yahu...![]()
Yahu Abi kimsenin şahsına hakaret etmiyoruz kimseye laf atmiyoruz Millet gerdeğe girmiş gelin gibi her gördüğüne saldırıyor,
Birde gelmiş tehtit ediyor aklınca, Ulan 3 gramlık aklınla cevap versen ne yazar?
İlla böylemi konuşalım?
Son düzenleme: