__ La mühendisler açmayın, bi durun, bu daha bozuk... dediydi zaten, niye şaşırıyosunuz ki :mrgreen:
Türk milletine, Cumhuriyet Bayramını kutlatmak için havai fişkiye patlatacağımıza acilen marmarayı hemen açın, ölen ölsün deyip açmadılar mı :queen:
Hatta çekiğin tekine ellerini aaanda bele tut, sudoku sudoku sudoku de o iyi fotoğraf olur deyip foto bile çektirdiler, adamcaızın suratını görünce acıdım, bide gülle laleyle TİME dergisine kapak fotoları vardı, sağı solu gösteriolar :queen:
la sagı solu göremeyeceğin bi kuytu yaptın, ne bakınıosun şimdi :mrgreen: Tamam son kez görüyorsundur, yakındaf heryer beton olacak ta bukadar çaktırma bari :mrgreen:
__ Dün "3. köprü cinayettir" diyen adamın kendisi, tuttu İstanbul' u alttan üstten toplu cinayetlere sürüklüyor,üstüne birde dışardan nüfus çekiyor,
he birde nufus barınabilsin diye İstanbullunun evini yıkıp üstüne beton kulübeler dikiyor kat kat hala neyin peşinde bu durumu savunanlar anlamıyorum :mrgreen:
La marmaray yapılmaması lazımdı, 3. köprü de, metrobüs te... ... Nokta.
İstanbulun bir ucuna nüfus çekilmemesi lazımdı. Avcılar dün mis gibiydi rezil kepaze etmişler ya, bahçeşehirde bahçe kalmamış, beylik düzü düz falan değil artık leşşşş olmuşş leşşşş ::huuuh::
Şehrin problemi yoktu ki, önce problemi yarattılar sonra şehrin içine ettiler, hemde öyle böyle değil ... Belediye çakma müteahhitlik yapıyor arkadaş, yok böyle bir hizmet anlayışı.
He birileride diyorki, sen neden muhalefet... falan filan konuşuyorsun.
ŞŞŞŞŞŞŞŞ ben demiyorum ki, adamın kendi söyledikleri bunlar

r:
Adam yemin edip, yeminini bozuyor, bi oku araştır ya, senin aşık olduğun, taptığın, kılı olduğun bademi ben bile daha iyi tanıyorum, bukadar kör cahil olunur ya :/
Zor da değil arkadaş, aç bak, yau görüntülü izle görüntülü, okuma tamam, aç dinle madem o da mı zor :silent: bu adam ne düşünüyor ağzından dinle, sonra bi bak ne yapmış YUHHHHH ::lolabove
__ Birde konuşmalar duyuyorum bazen şok geçiriyorum, adam utanmasa kendini, eşini, annesini, kuzenini eşini dostunu hediye edecek bu adama.
La olm bu badem milyonlarca arkadaşına, eşine dostuna ne çileler, ne işkenceler çektirdi nasıl bi fantazi dünyan var kafanda, bu durumu nasıl savunursun :silent:
O milyonlarca halkın içinde senin alışveriş yapan kız kardeşin, kuzenin, annen var diyorum, adam eğer varsa onlar da gebersin diyo, adam tümden satmışşşşşş, gitmeselermiş miş ozaman, harbi YUHHH :mrgreen:
adamın anası yemek yemeğe çıkmaması lazımmış, alışveriş yapmaması lazımmış, o suçluymuş, yemek yerken kafasına sıkan masummuş, zihniyetini...... canlısına bak :mrgreen::queen:
La olm kim ki bu badem, bugün var yarın yok, halk, millet, eş, dost bunlar herzaman var, sen göçünce cocugun bu halka emanet, bu bademe ipotek etsende olmaz, can bu can, bi gün hıggıdık deyip gidiveriyorsun işte, alla allaaa nasıl bi mantık arkadas :silent:
_ Neyse beyler, ben şu plastik konserve ışık hızı uçan feribotlara bile binemiyorum, Vapura devam :thumleft: Ama içerde oturmayın, içinin de içine ettiler bi zamanlar hatırlayan hatırlar :mrgreen:
Komple betonarme şantiye de olsa, İstanbul' u son gören nesiliz, kıymetinizi bilin, tadını çıkarın :cherry:
He tadını çıkarırken 2 kişi gezmeyin ozaman örgütlü, park falan varsa gazı açın hızlı geçin, cezaysa ceza, kazaysa kaza yoksa sıkarlar, otobüsü, maden ocağı sırasını falan durakta beklemeyin durma eyleminden gözaltı :queen:
Ve son olarak, milli içkim ayranımı sağlığınıza kaldırır, milli marşımızı söylerim, dikkaaaaayT Hüloooooooggghhhhhhğğğğ :queen: