günaydın adana mt
emre sana hayırlı teskereler
ahmet nereye gezmeye gidiyorsunuz
Arkadaşlar, nihayet artık askerlik yerim belli oldu,
Türkiyede bi yere çıkmış, ohh, iyi sevindim
''hadi kardeşim sende gideceksen git artık, git artık yaa''' diyenlere duyurulur :mrgreen:
jandarma komando olarak Antalya'ya gideceğim.. Allah'ın izniyle sağ salim gidim gelim inşallah amin :cherry:
Herkese hayırlıgeceler olsun arkadaşlar...
Ahmetcim özeline gönderdim bilgin olsun...
Yusuf kardeş teşekkür ederim...
Arkadaşlar, nihayet artık askerlik yerim belli oldu,
Türkiyede bi yere çıkmış, ohh, iyi sevindim
''hadi kardeşim sende gideceksen git artık, git artık yaa''' diyenlere duyurulur :mrgreen:
jandarma komando olarak Antalya'ya gideceğim.. Allah'ın izniyle sağ salim gidim gelim inşallah amin :cherry:
Birisi asker mi dedi:silent:
Evet beterim böcüğüm sana da bu yakışırdı Komando hem de Jandarma... Hayırlı olsun. Ayrıca her kula da nasip olmaz Antalya'da askerli yapmak. Şimdiden hayırlı teskereler, Eee gelince senin de anılarını dinleriz artık, özellikle helikopterden helikoptere atlarken nasıl şarjör değiştirdiğin kısmı çok ilgimi çekecek eminim :queen:
Güle güle git, güle güle gel inş.
Birader,Gunaydin dostlar
Cumhuriyet bayramimiz herkese kutlu olsun
günaydın dostlar.hayırlı,sıhhatli,mutlu vede bol kazançlı bir hafta olması dilegiyle.yalnız bazı katılımlar olmuş duydum üzüldüm şahsen.çünkü o konu çarşamba konuşuldu.saglık olsun demek birligimiz,de çatlak oluşmaya başlamış.saglıcakla kalın.pazar günü beni arayıp aralarında görmek isteyen ve beraber geçirdigimiz hoş vakit için arayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.r:
r: