[Adana - MT]

tuc

motorlar niye yatsın murat abi şahsen ben senin 600fa nın sesini dinlemek isterim bugün problem yok yani öğleden sonra buluşulur kanımca 2 gibi felan

tuc

şehiriçi gezilecektir diye öyle dedimde ben şehirdışı gidilecekse geç olur tabi

tuc

murat abi ben birazdan adanaya geçecem evde ufak tefek işlerim var sonra seni çaldırırım beni ararsın abi tamam mı benim kontör yokta :D

Abdullah ben gelmeyeyim kardes. siz gezin dolasin. Herkes motorlu ben yaya olmaz. icim ciz eder :)

Herkese hayırlıgeceler olsun arkadaşlar...

Ahmetcim özeline gönderdim bilgin olsun...

Yusuf kardeş teşekkür ederim...

Günaydın Adana Mt. Hayırlı haftalar bol kazançlar diliyorum hepinize. Güzel bir hafta geçirmeniz dileği ile:rendeer:

Emre Hocam teşekkürler. Bugün konuşurum mutlaka.

Arkadaşlar, nihayet artık askerlik yerim belli oldu,

Türkiyede bi yere çıkmış, ohh, iyi sevindim :p

''hadi kardeşim sende gideceksen git artık, git artık yaa''' diyenlere duyurulur :mrgreen:

jandarma komando olarak Antalya'ya gideceğim.. Allah'ın izniyle sağ salim gidim gelim inşallah amin :cherry:

Hayırlı tezkereler olsun şimdiden Emre kardeş, orada uğraşacak bir görev filan da buldun mu göz açıp kapayıncaya biter emin ol...

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,

---------- Post added at 10:20 ---------- Previous post was at 10:18 ----------

Arkadaşlar, nihayet artık askerlik yerim belli oldu,

Türkiyede bi yere çıkmış, ohh, iyi sevindim :p

''hadi kardeşim sende gideceksen git artık, git artık yaa''' diyenlere duyurulur :mrgreen:

jandarma komando olarak Antalya'ya gideceğim.. Allah'ın izniyle sağ salim gidim gelim inşallah amin :cherry:

Emre kardeşim,
Hepimizin geçtiği sınavdan sende geçeceksin.
Ne demişler Vatan borcu namus borcu.
Bir an önce ödeyip kurtulmakta fayda var.
Seninde dediğin gibi SAĞ SALİM GİDİP GELİRSİN İNŞALLAH.:king:

---------- Post added at 10:26 ---------- Previous post was at 10:20 ----------

Birisi asker mi dedi:silent:
Evet beterim böcüğüm sana da bu yakışırdı Komando hem de Jandarma... Hayırlı olsun. Ayrıca her kula da nasip olmaz Antalya'da askerli yapmak. Şimdiden hayırlı teskereler, Eee gelince senin de anılarını dinleriz artık, özellikle helikopterden helikoptere atlarken nasıl şarjör değiştirdiğin kısmı çok ilgimi çekecek eminim :queen:
Güle güle git, güle güle gel inş.

Recep kardeşim,
Emre senin gazına gelip şu jarjör değiştirme işini denerse ::yanliss:
Sağ giderde Sağlim döner mi bilemiyorum.:mrgreen:

günaydın dostlar.hayırlı,sıhhatli,mutlu vede bol kazançlı bir hafta olması dilegiyle.yalnız bazı katılımlar olmuş duydum üzüldüm şahsen.çünkü o konu çarşamba konuşuldu.saglık olsun demek birligimiz,de çatlak oluşmaya başlamış.saglıcakla kalın.pazar günü beni arayıp aralarında görmek isteyen ve beraber geçirdigimiz hoş vakit için arayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.:pr::pr:

günaydın dostlar.hayırlı,sıhhatli,mutlu vede bol kazançlı bir hafta olması dilegiyle.yalnız bazı katılımlar olmuş duydum üzüldüm şahsen.çünkü o konu çarşamba konuşuldu.saglık olsun demek birligimiz,de çatlak oluşmaya başlamış.saglıcakla kalın.pazar günü beni arayıp aralarında görmek isteyen ve beraber geçirdigimiz hoş vakit için arayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.:pr::pr:

Takma kafana, çatlağı japonla yapıştırırz :mrgreen:

Yarin belki siteye giremeyebilirim, onun için CUMHURİYET BAYRAMINIZ şimdiden KUTLU OLSUN :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar