Sorun sadece bu sensörde ise çokta pahalı bişey değildir zannedersem . Eğer bunu değiştirdiğinde motor düzelecekse mesele yok.
Nasip hocam. Yapılmaz ise götürecem mersine başka çare yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------
Ozanım nabarsın be ya:mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
Bugün telefonla bir kaçınızı ziyadesi ile rahatsız edip , başınızı ağrıttım dostlar. Hakkınızı helal edinale:
Sonra sapık bu demeyin kulağımı çınlatmayın bak![]()
Emre kardeş seninle bmw test sürüşünde tanışmıştık hatırlarsan , hayırlı tezkereler olsun biran önce göz açıp kapayana kadar gider gelirsin inşallah. Hayırlı tezkereler olsun.
Arkadaşlar hepinize çoook çoook teşekkür ederim, hepiniz sagolun varolun...
Evet hocam evet hatırladım sizi..... ve gerçektende o zamandan bu zamanda beni unutmayıp tekrardan anımsamış olmanıza çok sevindim inanın..
Edip hocam, üzülme demişsiniz ama, inanın ben bu yaşıma kadar ailemden en fazla ayrı kaldığım gün sayısı bir köy tavuğunun kurk günü sayısı kadardır...
Ve gerçektende ailemden olsun, ve siz dostlarım ve sevdiklerimden olsun 5-6 ay boyunca ayrı kalacak olmanın hissettireceği üzüntünün bana yaşatacağı hüzünü tahmin edemiyorum...ale: