Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim
:rendeer:
Kısa dönem adı altında gidecegim için kısa bir dönem sonra geri gelecegim
Zaten kağıdında üstünde de yazıyor zaten,, kısa dönem diye :mrgreen:
Yani dolayısıyla geleneksel Manavgat festivalimiz için bana iki iş çıkmış olacak ve Adanaya gelip geri Antalyaya gitmek durumunda kalacagım
Emin olun ki,
eger uzun dönem yapıyor olsa idim ve festival zamanı sizlerin beni ziyarete geldiğinizin manzarası ile karşı karşıya kalmış olsa idim inanın bu benim için çok onur ve mutluluk verici olurdu
Gökmen abimin dedigi gibi hatta geçenlerde Recep Albayımda inşallah yakın bir yer olurda motorlarla ziyarete gelebilme şansımız olur demişti ve inanıyorumki hani imkan olsa bunu buradaki tüm dostlarım isteyecektir
İnanın Sizlerin bu düşüncelerde olduğunu bilmek, hissetmek bile yetiyor beni bu mutluluga eriştirmeye
:rendeer:
Albayım emin olun bu gazdan sonra helikopterden helikoptere atlarken degil şarjör degiştirmek, havadayken önce şarjörü degiştirip arta kalan boş vaktimde de şöööle bi bakarım, eğer çok terlemiş gibiysem üstümü başımı değiştirip temiz içliklerlen öteki helikoptere tutunurum ben :cherry:
Şimdi bide şundan da eminim ki,
belki aranızda ''ne yani biz yapamıyok diye havamı atıyon'' diyenleriniz var gibi olabilir ama napalım,
Allah vermiş bi kere kabiliyeti, ne yapalım, Allahın verdiği kabiliyeti kuldan mı sakliyalım
O yüzden aslında bu sizin eksikliğiniz degil, benim üstün kabiliyetimdir, o yüzden kimse off yaa ben niye onun gibi yapamıyorum ki deyip kendine küsmesin :cherry:
Bideeee, bideeeee,
Bişeyi çok rica edecegim ki,
Bu kabiliyet konusunda lütfen kimse
atlama kabiliyeti verip vermedigi bilinmez ama çoook güzel atma kabiliyeti vermiş'' diyerekten kimse espri yapmasın oldumu
. İnsanın hevesi kırılıyo sonra :queen:
Buarada sanki bakıyorumda daha gitmeden böyle havalara girdim gibi bişi var sanki,,
Diyorum ki,
Çarşamba günü toplantıya geldigimde motoru park edip oturdugunuz yere gelirken çaktırmadan şöööle bi dikkat edinde bakalım yürüyüşümde falan bi degişiklik olmuşmu acaba yaa