http://www.hamok.org/forum/index.php?/topic/472-25-26-27-ekim-2013-hatay-serinyol-yıldırım-mevkii-t-g-kampı/page-11
bütün detaylar linkte yolun fotorafları var bence çok güzel olacak ben akşam 5 te mustafa acar ve türker hoca ile çıkıyorum gelirseniz beklerim güzel olacak güzell)))
bildiğim kadarıyla lahmacun filan varmış.dün halil abi tekrar telefon açtı,müsait olabilirsem katılmayı düşünüyorum.
http://www.hamok.org/forum/index.php?/topic/472-25-26-27-ekim-2013-hatay-serinyol-yıldırım-mevkii-t-g-kampı/page-11
bütün detaylar linkte yolun fotorafları var bence çok güzel olacak ben akşam 5 te mustafa acar ve türker hoca ile çıkıyorum gelirseniz beklerim güzel olacak güzell)))
Hayırlı Cumalar
Ben Hataya Kampa Gidiyommmm :queen::queen::queen::flower::flower::flower::thumleft::thumleft::thumleft::thumleft:
abi hayırlısıyla git gel inşallah...bizde bir ekip ayarlayabilirsek ziyaret etcez günü birlik :flower:
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
pazara inşallah....Fatih Abi 'm seni aramızda görmeyi herzaman isteriz konuşalım ayarlayalım :queen:
Ahmet kesin sonucu haber ver ona göre birşeyler yapalım akşam :cat:
evet arkedeşler ben bu hafta KIL ÇADIRINA gideceğimmmmm amma velakin 1000cc altındakiler gelmek isterse bana alooo desinler gerekeni izah edeyim anlıyan anlamıyana anlatır desem acep anlatabilirlermi benim kanağatimce anlamaları ile alakalımı dirsem yanlış olur demesemde başkan denilen bora anlarmı aceo bence oda anlamaz zaten anlaşılır desem BANAT ile ADAŞIM anlamışlarsa zaten YARIM hoca MURAT da anlamaz gerçi benim yazılarım hep anlaşılır amma velakin işte işin kaliteside buuuuuuuuu BENİM OKSFORT ÜNÜVESİTESİ ANA BİLİM DALI MEZUN OLMAMIN AVETTEJİ budurrr nedemek istediğimi anlayan benim ünüversitemden mezun olmuş kadar başarıyı yakalamıştır kanaatindeyimmmmm
evet sevgili OZAN,AHMET,APO yazen bakem ne yazacağınızzzzzzzzz:queen::queen::thumleft::flower:
= ahnvbfucklsdmdkryetdb deseydin de aynıydı.yahu anlayan beri gelsin.:queen:::xs06::evet arkedeşler ben bu hafta KIL ÇADIRINA gideceğimmmmm amma velakin 1000cc altındakiler gelmek isterse bana alooo desinler gerekeni izah edeyim anlıyan anlamıyana anlatır desem acep anlatabilirlermi benim kanağatimce anlamaları ile alakalımı dirsem yanlış olur demesemde başkan denilen bora anlarmı aceo bence oda anlamaz zaten anlaşılır desem BANAT ile ADAŞIM anlamışlarsa zaten YARIM hoca MURAT da anlamaz gerçi benim yazılarım hep anlaşılır amma velakin işte işin kaliteside buuuuuuuuu BENİM OKSFORT ÜNÜVESİTESİ ANA BİLİM DALI MEZUN OLMAMIN AVETTEJİ budurrr nedemek istediğimi anlayan benim ünüversitemden mezun olmuş kadar başarıyı yakalamıştır kanaatindeyimmmmm
evet sevgili OZAN,AHMET,APO yazen bakem ne yazacağınızzzzzzzzz:queen::queen::thumleft::flower:
evet arkedeşler ben bu hafta KIL ÇADIRINA gideceğimmmmm amma velakin 1000cc altındakiler gelmek isterse bana alooo desinler gerekeni izah edeyim anlıyan anlamıyana anlatır desem acep anlatabilirlermi benim kanağatimce anlamaları ile alakalımı dirsem yanlış olur demesemde başkan denilen bora anlarmı aceo bence oda anlamaz zaten anlaşılır desem BANAT ile ADAŞIM anlamışlarsa zaten YARIM hoca MURAT da anlamaz gerçi benim yazılarım hep anlaşılır amma velakin işte işin kaliteside buuuuuuuuu BENİM OKSFORT ÜNÜVESİTESİ ANA BİLİM DALI MEZUN OLMAMIN AVETTEJİ budurrr nedemek istediğimi anlayan benim ünüversitemden mezun olmuş kadar başarıyı yakalamıştır kanaatindeyimmmmm
Festivale kadar orada kalırsın artık :mrgreen:Arkadaşlar, nihayet artık askerlik yerim belli oldu,
Türkiyede bi yere çıkmış, ohh, iyi sevindim
''hadi kardeşim sende gideceksen git artık, git artık yaa''' diyenlere duyurulur :mrgreen:
jandarma komando olarak Antalya'ya gideceğim.. Allah'ın izniyle sağ salim gidim gelim inşallah amin :cherry:
adana arabaya park sensörü taktıracağım bildiğiniz doğu düzgün yer varmı.