Fazer parasına göre piyasadaki en iyi motordur bence
ahanda kafama daş geldi :mrgreen:Heh işte kıymet bilmiyolar ::144:: Bugün biri daha veriyo motorunu. Damlar buraya birazdan. Hayırlısı tabi ama mumla ararsınız bu günlerinizi ::merkez::
ahanda kafama daş geldi :mrgreen:
olm daha az önce senlen konuşmadıkmı facedensat didin ben olsam satarım didin benim motor dandik satılmadı sen sat kurtul didin :queen:
işin şakası daha satmadım ama akşama çok istekli biri geliyor bakmaya kısmet olursa satacağım
v-stroma binmeden fazerın değerini anlayamayacağım sanırım ama aklımda suzuki var şu ara
kısmet artık sarmazsa onu satar fazer 8 alırız
ben mesajı uzun uzadıya yazdığımdan gereksiz teklifler vermeyin yazdımMotoru bir haftada 39 kişi favorilerine eklemiş. Abuk subuk teklifler gırlan. Millet baya baya meraklı bu motorlara. Birini söyleyim çok komik hala gülüyorum. Amasyadan dı 15 bilgisayar kasası 25 monitör bir sürü orjinal oyonlar yazmış ta yazmış cd'ler bilmem kaç paralık oyon kolları Antalyadan tarla bile teklif eden vardı yani![]()
valla v strom kullananlar aşırı memnun, alet sınıfında efsane olmuş artık..ama ne kadar da iyi olsa 4 silindirin tadını alan muhakkak bir eksiklik hissedecektir. benim arkadaş da xj6 dan sonra v strom aldı ve alen över makineyi kendisi..ama sattı ve 4 silindir bir alet arıyor..gazcı vs olmadığı için oturumu rahat bir alet istiyor...fazla da alternatif olmadığı için tekrar xj6 bakıyo...bu sefer diversion larında gözü...
ben vstromu denedikten sonra yok dedim, olmaz dedim...her ne kadar süratli kullanmasam da ivme ve yolda akma olayından taviz veremiciim...
bak ben xj 6 ları tamamen unutmuşumvalla v strom kullananlar aşırı memnun, alet sınıfında efsane olmuş artık..ama ne kadar da iyi olsa 4 silindirin tadını alan muhakkak bir eksiklik hissedecektir. benim arkadaş da xj6 dan sonra v strom aldı ve alen över makineyi kendisi..ama sattı ve 4 silindir bir alet arıyor..gazcı vs olmadığı için oturumu rahat bir alet istiyor...fazla da alternatif olmadığı için tekrar xj6 bakıyo...bu sefer diversion larında gözü...
ben vstromu denedikten sonra yok dedim, olmaz dedim...her ne kadar süratli kullanmasam da ivme ve yolda akma olayından taviz veremiciim...